Voor werknemers

Meer dan een detacheerder

Samen werken aan de toekomst

Wij zorgen voor meer werkgeluk door sterke, informele relaties tussen jou en de beste technische werkgevers uit de regio.

100% match met de werkcultuur

Ontdek verschillende afdelingen, leer meer over collega’s en krijg onze ondersteuning tijdens elke fase in jouw carrière. 

Werk aan jouw persoonlijke groei

Krijg een persoonlijke coach om te sparren over jouw werk en krijg toegang tot opleidingen en een opleidingsbudget.

Hulp van A tot Z

Vragen? Je kunt ons altijd appen. Wij denken met je mee, van sollicitatie tot intentieverklaring en zelfs tot jouw vaste vervolgcontract.

Werkvoorbereider

Vind jouw droombaan

Werk samen met de beste professionals bij de beste werkgevers in jouw regio

Werken via PD personeel

Hoe wij werken

Bij PD personeel gaan we voor langdurige relaties waar jouw werkgeluk en carrière bij gebaat is. Hier is hoe het werkt: 

 • Solliciteer op een vacature

  Van de bouw tot de civiele techniek en de elektrotechniek tot werktuigbouwkunde, wij hebben functies in de leukste sectoren.

 • Een persoonlijk gesprek

  Jouw CV is een eerste stap. Het grootste gedeelte van deze informele kennismaking gaat over de mens achter het CV. Wie ben jij? Wat wil je nu echt? Waar ligt jouw kracht?

 • We zoeken de juiste werkgever

  Na de inventarisatie van jouw behoeften, maken wij een profiel van je. Bij jouw profiel zoeken wij niet de eerste de beste werkgever, maar een match waar jij je 100% thuis voelt.

 • Aan tafel met de werkgever

  Jij ontvang enkele voorstellen. Denk daar zelf eens over na. Keuze gemaakt? Wij kunnen je helpen bij het gesprek met de werkgever. We gaan zelfs mee als jij dat wenst.

 • Aan de slag

  Vragen na het gesprek bespreek je met je coach van PD personeel. Ook over arbeidsvoorwaarden en opleidingen. Ben je er met de werkgever over uit? Dan kun je aan de slag!

 • Keep in touch!

  Tijdens jouw detacheer periode staan we voor je klaar. We komen graag langs op jouw nieuwe werkplek om te zien waar ontwikkelruimte is, of je tevreden bent en waar je naartoe wilt. Lastige situaties op de werkvloer kunnen we ook samen tackelen. Je kunt ons zelfs appen als je ergens mee zit!

Patrick Hesselink

"'De manier van omgaan met mensen is heel erg persoonlijk. Je bent geen nummer, maar een collega. Je wordt gezien en gehoord'"

Patrick

Functie: Tekenaar Elektrotechniek

Werkgever: TechTron Groep

Gemeente Den Helder

"'Een fantastische werkplek met rijke historie vlakbij huis!'"

Rámon

Functie: Planner en Manager Procesbeheer

Werkgever: Gemeente Den Helder

Jerry van Heiningen

"'Menselijk, PD is echt een heel mensgericht bedrijf. Ze zijn ontzettend vriendelijk en je merkt dat ze oprecht gericht zijn op de mensen'"

Jerry

Functie: Servicemonteur

Werkgever: Unica

John

"‘Bij PD personeel ben je geen nummer, je wordt geholpen met oog voor lange termijn’"

John

Functie: Safety Shop Medewerker

Werkgever: Solutions4Materials

Ervaringsverhaal Mark

"'Robert pakte het relax aan, maar reageerde heel snel. Je gaat een stap maken naar een nieuwe baan, dan is het wel fijn dat je gewoon weet dat er snel, open en eerlijk gereageerd wordt.'"

Mark

Functie: Hoofd Technische Dienst

Werkgever: Trioworld

Roland

"'Er werd goed geluisterd, dat vooral. Ik had het gevoel bij andere detacheringsbureaus dat ik een verkoper aan de lijn had. Bij PD was dat niet zo, ze luisterde goed en het was gewoon positief, toch dus het persoonlijke wat mij aantrok.'"

Roland

Functie: Werkvoorbereider

Werkgever: VolkerWessels

"PD personeel luisterde echt naar mijn wensen en nam ze daadwerkelijk serieus. Binnen een paar dagen wisten ze me te vertellen over een opdrachtgever die exact de rol bood waar ik naar zocht. Dat ging informeel en erg prettig met een bericht in de trant van ‘’Hé wat vind je hiervan?’’"

Sander

Functie: junior projectvoorbereider en EPA Adviseur

Werkgever: Bouwbedrijf Ooijevaar

Joyce

"’Ik spreek Jessica (van PD) nog steeds veel. Dat kan zelfs heel toegankelijk via WhatsApp. Ik kan wel zeggen dat Jessica mijn mentor is. Zij hielp me te worden wie ik vandaag de dag ben. Ik wil daarom PD personeel en persoonlijk Jessica bedanken voor alles wat ze voor me gedaan hebben. Ik ben nu echt heel blij met wat ik doe!"

Joyce

Functie: GIS adviseur

Werkgever: Rijksoverheid

"’PD personeel hielp me met het vinden van een cursus zodat ik snel op het benodigde niveau zat. Daarbij werd ik ook financieel door PD personeel gesteund."

Ermis

Functie: Revit Engineer

Werkgever: Intures

Wij creëren werkgeluk

Veelgestelde
vragen

Wat zijn de vragen die wij regelmatig langs horen komen? Ontdek deze hier!

Als ik niet tevreden of gelukkig ben bij mijn opdrachtgever, kan ik dan ergens anders heen?

Hiervoor hebben we evaluatiegesprekken, eens per twee maanden, als je hier aangeeft ongelukkig te zijn met je werk, bespreken we altijd wat mogelijk is, daar kan ook een andere opdrachtgever het antwoord op zijn.

Krijg ik doorbetaald bij verlof? En ziekte?

Ja, je krijgt 70% doorbetaald bij ziekte.

Is er een proeftijd?

Ja, bij een contract van meer dan 6 maanden een maand en bij een onbepaalde tijd contract 2 maanden.

Krijg ik pensioenopbouw?

Ja, daar hebben we via StiPP zelf een regeling voor.

Hoe zit het met mijn primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden?

We nemen de CAO voorwaarden van de opdrachtgever over, dit komt door de wet gelijke beloning, je krijgt wat je ook normaal mag verwachten als je bij de werkgever in dienst gaat, salaris, vrije dagen, atv dagen zijn hetzelfde. 

Sta ik salaris af aan de detacheerder?

Nee, je levert geen salaris in, wel betaalt de opdrachtgever een tarief voor jou waar onze kosten in verwerkt zitten, maar daar merk je niks van.

Hoelang ben je gedetacheerd?

Eerst een periode gedetacheerd (bijvoorbeeld een jaar), daarna heb je de optie om vast in dienst te gaan. Dit noemen we “detavast”.

Detacheren: hoe werkt dat?

Detacheren is het proces waarbij een werknemer in dienst treedt bij een detacheringsbureau en vervolgens wordt uitgezonden naar opdrachtgevers om specifieke taken of projecten uit te voeren. Wij kiezen graag voor één opdrachtgever waar jij een sterke relatie mee opbouwt.

Creëer je eigen werkgeluk!

Ontdek onze vacatures

Werk maken van jouw werkgeluk? En werken voor de beste werkgevers in jouw regio?

Check onze vacatures!

Ga naar de bovenkant