Vacature Accountmanager Alkmaar

Herken jij jezelf in de volgende woorden; informeel, resultaatgericht, humor, ondernemend, zelfstandig, slim werken, commercieel en techniek?

Bij PD personeel werken wij samen en zetten onze klanten centraal. Met elkaar bespreken wij de openstaande vacatures en de beschikbare kandidaten. Onze doelen stellen wij gezamenlijk en wij maken onderling afspraken wie wat gaat doen. Je draagt bij aan het vergroten van het netwerk wat is opgebouwd binnen de elektrotechniek en creëert kansen die kunnen leiden tot een arbeidsbemiddeling. en creëert kansen die kunnen leiden tot een arbeidsbemiddeling.

 

Over PD personeel

PD personeel is gespecialiseerd in het detacheren van ambitieuze technici. Gedrevenheid, flexibiliteit en loyaliteit kenmerken de PD personeel organisatie. PD personeel gelooft in een persoonlijke eerlijke, enthousiaste benadering. Wij spreken de taal van de opdrachtgevers en de gedetacheerde medewerkers door regelmatig op de werkvloer aanwezig te zijn. Alleen op deze manier is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van opdrachtgevers en gedetacheerde medewerkers.

De cultuur kan omschreven worden als betrokken, informeel en resultaatgericht waarbij de focus uitgaat naar het aanpassings- en reactievermogen van PD personeel.

 

In Alkmaar werken wij met 14 collega’s en wij hebben kantoren in Amersfoort, Breda. In totaal werken wij met ruim 20 collega’s. Vakgebieden waarin wij detacheren zijn: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele techniek en Technical Sales.

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • Werven en selecteren van nieuwe werknemers;
  • Verkrijgen van nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers;
  • Invullen van detacheringsopdrachten;
  • Inspireren, coachen en ondersteunen van werknemers;
  • Onderhouden en vergroten van je commerciële netwerk;
  • Behoefte van opdrachtgevers en werknemers bepalen en samen tot een plan van aanpak komen.

Competenties

  • Je legt gemakkelijk contacten en weet deze met wederzijds respect te onderhouden;
  • Je hebt kennis van zaken en bent een betrouwbare gesprekspartner;
  • Je bent bereid om jezelf kwetsbaar op te stellen en positief om te gaan met feedback;
  • Je bent energiek en blijft dit ook in moeilijke situaties, je bent oplossingsgericht.

Bij het detacheren van onze kandidaten is het essentieel dat je naast commerciële vaardigheden ook in het bezit bent van een gezonde interesse in de technische sector. Hiermee kun je de benodigde diepgang aanbrengen in de gesprekken die je voert met kandidaten en opdrachtgevers. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring op HBO niveau. Je bent in het bezit van een rijbewijs en woonachtig in de omgeving van Alkmaar.

 

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?

Stuur dan direct je cv naar ciska@pdpersoneel.nl of reageer nu via de website. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

We gaan graag met je in gesprek om te kijken of onze wensen op elkaar aansluiten.

 

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Ciska Beukema via 072 – 527 90 70.

 

<< Interne vacatures