Week van het werkgeluk 2023

20 september 2023

Ontdek hoe PD niet jouw week maar jouw jaar van werkgeluk maakt

25 t/m 29 september is het de Week van het Werkgeluk 2023. Deze week staat in het teken van het creëren van werkgeluk. Het belang van deze week is groot, want voor de meeste mensen is werk namelijk een groot deel van hun leven. Daarom hoort werk ook plezierig te zijn. Maar wat houd deze week in? Wat doen wij én wat kan jij doen deze week? En hoe kan je ervoor zorgen dat iedere week de week van het werkgeluk is?

Week van het werkgeluk 2023 uitgelegd

De “Week van het Werkgeluk” is een jaarlijks evenement dat zich richt op het bevorderen van welzijn en tevredenheid op de werkplek. Tijdens deze week organiseren bedrijven wereldwijd activiteiten om werknemers bewust te maken van het belang van werkgeluk. Dit omvat workshops, seminars en andere initiatieven die de voordelen van een positieve werkcultuur benadrukken, zoals verhoogde productiviteit en verminderde stress. De week van het werkgeluk in 2023 is van 25 t/m 29 september. Het doel is om zowel werknemers als werkgevers te inspireren om te streven naar gelukkigere ervaringen, wat uiteindelijk kan bijdragen aan een positieve en productieve werkomgeving.

Lees ook: De 5 manieren waarop PD personeel zorgt voor persoonlijk contact tijdens jouw eerste jaar – PD personeel

Infographic-Werkgeluk

Dit is wat wij doen én wat jij ook kan doen!

Wat gaan wij doen deze week? Wij gaan elke dag deze week gezamenlijk kleine activiteiten doen: Spellen spelen, leuke opdrachten en challenges, energizers, een verzorgde lunch en nog veel meer leuke dingen. We hebben een schema gemaakt om elke dag leuke dingen te doen. Het gaat niet perse om wat je doet, maar dat je het met elkaar doet. Wij dagen je daarom uit om ook iets te gaan doen aan werkgeluk deze week. Wil jij verder sparren? Neem dan contact met ons op. Of bekijk onze vacatures.

Maak van jouw week, jouw jaar van werkgeluk

Maar hoe zorg je ervoor dat de week van het werkgeluk, het jaar van het werkgeluk word? Het is belangrijk dat je niet alleen deze week aandacht besteed aan werkgeluk, maar dat je dit structureel blijft doen gedurende het hele jaar. De week van het werkgeluk is een goede basis om te kijken welke activiteiten je erin kan houden door elke week te doen. Het is namelijk belangrijk is dat dit niet een eenmalige week is. Een voorbeeld hoe wij dit doen is door persoonlijke aandacht voor jou als technische professional. Ook hebben we op ons kantoor een bord hangen. Op dit bord kan iedereen voor een specifiek persoon (elke week iemand anders) een compliment op een post-it schrijven en ophangen. Dit is slechts een voorbeeld van iets wat jij kan doen. Dus… wat ga jij doen?

Bij PD personeel vergroten wij jouw werkgeluk

Bij PD personeel staan we klaar om jou te ondersteunen op jouw reis naar werkgeluk. Laten we samen aan de slag gaan om jouw professionele leven te verrijken en te verbeteren. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om meer voldoening, balans en werkgeluk te vinden in je carrière. Klik hieronder om ons nieuwe gratis E-book te downloaden hoe jij de beste werkgever kunt vinden die jouw werkgeluk brengt!

Werkgeluk bij de juiste werkgever vinden