Persoonlijk contact

4 augustus 2023

De 5 manieren waarop PD personeel zorgt voor persoonlijk contact tijdens jouw eerste jaar

Waarom is persoonlijk contact zo enorm belangrijk in het eerste jaar? En hoe kan persoonlijk contact jouw verder helpen? Al 20 jaar helpen wij technische professionals bij het vinden van de beste baan. Eén van onze succesfactoren is het persoonlijke contact dat wij hebben. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit bijdraagt aan het werkgeluk. Maar hoe zorgen wij voor persoonlijk contact? Dit zijn 5 manieren waarop PD personeel zorgt voor persoonlijk contact tijdens jouw eerste jaar.

 

Persoonlijk contact is enorm belangrijk tijdens het eerste jaar

Waarom is persoonlijk contact dan zo enorm belangrijk? Met ruim 20 jaar ervaring in de technische branche weten we maar al te goed wat mensen willen. Eén van die dingen is persoonlijk contact. Daarom hechten wij zoveel waarde daaraan. We weten dat het eerste jaar lastig kan zijn: nieuwe collega’s, nieuwe werkomgeving, soms andere werkzaamheden en meer. Je hebt dan ook altijd (kleine)vragen of er zijn onduidelijkheden. En hoe lekker is het dan als je iemand hebt die je met al je vragen en onduidelijkheden helpt? Iemand die de markt kent en precies weet welke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden jij kan vragen. Dat is wat wij jou kunnen bieden! Meer weten? neem gerust contact met ons op. 

Lees meer: 20 learnings uit 20 jaar PD personeel waar jij de vruchten van plukt – PD personeel

 

PD personeel maakt jouw eerste jaar onvergetelijk: 5 manieren van persoonlijk contact

Het is dus geen geheim dat persoonlijk contact behoort tot één van de belangrijkste manieren om technische professionals te helpen. Wij zijn er dan ook echt van overtuigd dat het persoonlijke contact bijdraagt aan een groot werkgeluk. Dit zijn 5 manieren waarop PD personeel zorgt voor persoonlijk contact tijdens jouw eerste jaar!

 

Een persoonlijke mentor

Iedereen die via ons werk krijgt een persoonlijke mentor toegewezen. Je kunt met jouw mentor sparren, frustraties uitten, vragen stellen over wat dan ook of gewoon even praten. Jouw mentor doet er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen. Dit kunnen werk gerelateerde zaken zijn of privé dingen die je kwijt wil. Werk je liever zelfstandig? Of heb je geen behoefte om je ei kwijt te kunnen bij jouw mentor? Dan hoef dat uiteraard ook niet! Het gaat erom wat jij wilt en waar jij je prettig bij voelt. We hebben wel eens per twee maanden evaluatiegesprekken, hier praten we hoe het gaat en of je werk je nog bevalt. 

 

Altijd een luisterend oor

Je kunt ons dus altijd benaderen en alles vragen. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. En wat ook mooi is aan het contact tussen ons, is dat je jouw mentor gewoon een Whatsappje kunt sturen. Het hoeft helemaal niet formeel, zo zijn wij ook helemaal niet. Wij bieden jou altijd een luisterend oor. Als jij ontevreden bent over je werkzaamheden, je voorwaarden of iets anders dan kun je dat ook bij ons kwijt (als je wilt) dan kunnen wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.  

 

Stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en groei

Je bent begonnen als werkvoorbereider, projectleider, engineer of tekenaar en je hebt een cursus nodig om je werkzaamheden te doen? Of om door te groeien? Geen zorgen. Wij helpen je hierbij. Jouw mentor weet welke cursussen jij het beste kan doen. Dit doen wij, omdat wij het van belang vinden dat je jezelf doorontwikkeld om uiteindelijk jouw ultieme droombaan te krijgen. Dit zegt Ermis, die als Revit Engineer bij Intures werkt: ”Hoewel ik ervaring heb als architect, ben ik bij Intures aan de slag gegaan als Revit Engineer.  Met Revit was ik bekend, maar ik zat nog niet op een professioneel niveau. PD personeel hielp me met het vinden van een cursus zodat ik snel op het benodigde niveau zat. Daarbij werd ik ook financieel door PD personeel gesteund. Ik mag nu met geweldige nieuwe technologieën aan de slag!”

 

100% Kwalitatief de beste match

Hoe zorgen wij er dan voor dat jij goed op je plek zit bij de juiste werkgever? In 20 jaar hebben wij veel technische professionals mogen inzetten bij honderden technische bedrijven. Hierdoor hebben wij een goede naam voor onszelf in de markt gezet. Veel bedrijven werken met ons samen. Daardoor hebben wij ook heel veel (verschillende) vacatures openstaan. Dit is voor jou heel gunstig, want dit betekent dat wij niet één baan voor jou hebben, maar misschien wel tien, of 20! Jouw mentor kent deze bedrijven en de mensen die hier werken dan ook heel goed. Hij of zij heeft veel contact en daardoor weet hij/zij precies wat bij jou kan passen. Jouw mentor kan jouw wensen dan meenemen en een aantal banen voor je selecteren. Dit maakt de beste baan vinden makkelijk en hierdoor is het contact ook veel warmer en persoonlijker!

 

Unieke verassingen voor jou

Jij bent onze collega! En wij waarderen jouw. En niet alleen jouw persoonlijke mentor, nee het hele team van PD personeel. Dus jij kan ook leuke en gezellige dingen verwachten! We hebben een team van interne collega’s die bezig zijn om een leuke verassing voor jou te bedenken en te kopen voor op speciale dagen. Ook de jaarlijkse Kerstborrel waarin we gezellig met elkaar bijeenkomen! Wij vinden het belangrijk dat jij gelukkig bent op en om werk. Jouw werkgeluk is ons werkgeluk!

 

Opzoek naar een baan waarin persoonlijk contact centraal staat? Ontdek wat PD voor jou kan betekenen!

Bij PD personeel zorgen we ervoor dat jouw eerste jaar in de technische sector een ervaring wordt om nooit te vergeten. We geloven in persoonlijk contact als de sleutel tot succesvolle samenwerkingen en professionele groei. Ons team staat voor je klaar, vanaf het allereerste moment tot ver daarbuiten. Ontdek onze vacatures en vind de beste werkgever! Of Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat PD personeel voor jou kan betekenen.

Brancheonderzoek