24 februari 2021

De bal hooghouden

Iedereen is druk.. elke dag is er van alles te doen waardoor je vaak uren tekort komt.

De dagen vliegen voorbij omdat deze voornamelijk gevuld zijn met je baan, je gezin, je partner en het huishouden. Daarnaast wil je ook graag nog sporten, iets leuks doen met vrienden of gewoon eens rustig een boek lezen.

Onze Arjan probeert ook altijd alle ballen in de lucht te houden. Zoals je ziet gaat hem dat goed af. Graag maakt hij tijd vrij naast alle verplichtingen die hij heeft op een dag om samen met zijn zoontje te gaan voetballen. Balans is the key voor hem.

Wanneer je gedurende de dag de tijd neemt om te ontspannen en daar ook 100% van geniet, zorgt dat ervoor dat er weer ruimte ontstaat om weer met volle aandacht iets anders te kunnen doen.

Natuurlijk laten we allemaal wel eens een bal vallen maar er zijn genoeg manieren om ervoor te zorgen dat je de meeste tijd alle ballen in de lucht houdt. Zoals het maken van to do lijstjes die ervoor kunnen zorgen dat je meer rust en structuur in je dag krijgt, vragen om hulp, maar ook voldoende slaap en beweging zijn belangrijk. En vergeet vooral niet om te lachen en te genieten!

Kunnen wij jou helpen door een bal van je over te nemen in je zoektocht naar een nieuwe baan?

Wij helpen je hier graag mee! Bekijk ons uitgebreide vacatureoverzicht of neem contact op met het kantoor bij jou in de buurt.