Arjan Wisse
Bouw & Infra

Welkom! Wat leuk dat je een bezoek brengt aan onze website.

Ik ben Arjan Wisse en woonachtig in Tuitjenhorn samen met mijn zoontje. In mijn vrije tijd beoefen ik, samen met vrienden, één van de moeilijkste en uitdagende sporten ter wereld; golf! Waar we na afloop vaak een biertje doen. Daarnaast voetbal ik met mijn collega’s Peter en Leroy. Ik ben een echte ouderwetse linksbuiten die de voorzet aflevert aan de spits die scoort.

Samen met Peter, Olga en Marleen zijn wij verantwoordelijk voor het kantoor Bouw & Infra in Alkmaar, waar ik elke dag met plezier naar toe ga. Iets wat bij PD personeel voorop staat! In mijn rol als accountmanager ben ik voornamelijk actief in de bouwsector en betrokken bij het gehele proces met als doel de juiste match vinden. Het leuke van deze functie is dat je veel verschillende mensen spreekt, helpt en adviseert met een nieuwe carrièrestap. Het bezoeken van onze opdrachtgevers om technische kennis te vergaren en de sfeer te proeven dragen hieraan bij.

Wil jij van mij óók die voorzet ontvangen om je kansen te bespreken én ben je benieuwd welke opdrachtgever bij je past? Ik ga graag met je in gesprek. De kansen brengen we in kaart door o.a. je wensen en ambities door te nemen zodat ik je professioneel advies kan geven. Je bent van harte welkom!

Collega's van Arjan Wisse