Binnenkijken bij PD personeel

5 september 2023

Binnenkijken bij PD personeel: De echte verhalen van jouw vakgenoten

Ontdek wat jouw vakgenoten te zeggen hebben over PD personeel. Wat zeggen technische professionals die via ons hun ideale baan hebben gevonden? Dit is wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem een kijkje binnen bij PD personeel.

Wat zeggen jouw vakgenoten over PD personeel?

We hebben de afgelopen twintig jaar met veel mensen in jouw vakgebied samengewerkt. We hebben velen van hen geholpen om de juiste baan te vinden, en sommigen hebben zelfs hun droombaan gevonden. Tijdens die twee decennia hebben we veel leuke en leerzame momenten beleefd. Het maakt ons vooral trots dat we met zoveel geweldige mensen hebben kunnen samenwerken, en we blijven dat nog steeds doen. We hebben met iedereen persoonlijke band opgebouwd. Ben je ook benieuwd wat jouw vakgenoten over ons zeggen? Lees het hieronder.

Lees meer: [Infographic] Ontdek wat werkgeluk voor jou betekent – PD personeel

PD personeel vacatures

”PD is bijna een tweede school voor me”

Wij vinden het erg belangrijk om iedereen persoonlijke aandacht te geven en wanneer nodig te helpen. Zo ging Ermis als Revit Engineer aan de slag via ons. ”PD personeel hielp me met het vinden van een cursus zodat ik snel op het benodigde niveau zat. Daarbij werd ik ook financieel door PD personeel gesteund. Ik mag nu met geweldige nieuwe technologieën aan de slag!” Ermis is erg tevreden met de persoonlijke aandacht van PD. ”Ik spreek Jessica nog steeds veel. Dat kan zelfs heel toegankelijk via WhatsApp. Ik kan wel zeggen dat Jessica mijn mentor is. Zij hielp me te worden wie ik vandaag de dag ben. Ik wil daarom PD personeel en persoonlijk Jessica bedanken voor alles wat ze voor me gedaan hebben. Ik ben nu echt heel blij met wat ik doe!” Lees hier meer van Ermis.

”PD personeel komt vaak langs om te zien hoe het gaat. Daarnaast hielpen ze me bij de onderhandelingen”

Naast persoonlijke aandacht vinden wij het ook belangrijk dat het niet moeilijk zou moeten zijn om te onderhandelen bij een nieuwe baan. Daarom helpen wij ook starters om een nieuwe baan te vinden, zoals Sander, die als junior projectvoorbereider werkt. ”Als starter wist ik niet goed welk salaris ik kon vragen, welke secundaire arbeidsvoorwaarden bij me passen en of ik een goed contract geboden kreeg. Ik vroeg me erg af wat anderen verdienen, wat marktconform is, hoe een goed contract überhaupt in elkaar steekt en wat eerlijk is naar mij en naar mijn werkgever toe.” Lees hier meer van Sander

”Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder PD personeel niet zo snel een passende baan had gevonden als nu het geval was.”

Tegenwoordig is er zoveel keus dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat wij voor je kunnen betekenen is door een aantal passende opties te geven waar jij uit kan kiezen. Je hoeft alleen maar met ons in gesprek te gaan en wij kunnen je dan al helpen! Dit zegt Joyce, die al GIS-adviseur voor een waterschap werkt over ons: ”Ze waren razendsnel, en wisten precies wat ik zocht en wat daarbij zou passen. Hoewel ik daarnaast nu bijna een jaar werkzaam ben bij deze opdrachtgever spreek ik Peter maandelijks. Hij komt dan langs bij mij op kantoor, we bespreken de status van mijn werk, hoe het gaat en of PD personeel nog wat voor me kan betekenen. Zelfs als er iets gebeurt in je privéleven dat invloed heeft op je werk is Peter er om even mee te praten.” Lees hier het hele verhaal van Joyce.

Word jij onze nieuwe technische topper?

Dit zijn slechts drie van de vele verhalen over ons. Wij doen ons uiterste best om de ideale baan voor jou te vinden. En daarbij regelen we het gehele onderhandelingsproces voor jou. PD is er voor je om je te helpen en doen dit op een persoonlijke manier. Wij bestaan om werkgeluk te creëren! Ben jij benieuwd hoe wij jouw kunnen helpen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures!

Onze vacatures