Ons verhaal

PD personeel: geen gewoon detacheringsbedrijf

Als werkzoekende lijkt het een luxe: een beroep hebben waar een tekort aan is. Maar als iedereen aan je trekt, zie je dan nog wel wat bij je past? PD personeel helpt je hierbij. Met persoonlijk advies over de werkgever die bij je past. Daarom zijn we HET technisch detacheringsbureau. We koppelen een enorme vakinhoudelijke kennis aan een even zo groot netwerk. En hebben oprechte belangstelling in onze kandidaten.

Onze Missie

PD, de Persoonlijke Detacheerder, die op een adviserende wijze actief is in de arbeidsbemiddeling van middelbaar- en hoger opgeleide professionals in de techniek, met als uitgangspunt een betrouwbare strategische partner te zijn voor zowel de PD professionals en onze opdrachtgever. PD staat voor betrouwbaarheid, expertise, ambitie en kwaliteit met als doel de langer termijn relatie.

“Wij creëren werkgeluk”

Onze visie

Het leveren van maatwerk, daar staat PD als onderneming voor.
Door het vervullen van de persoonlijke wensen, uitdagingen en drijfveren van onze technische specialisten, vertalen wij deze naar de personeelsbehoeften van onze opdrachtgevers.  Dit is de kracht van PD, de focus op het creëren van werkgeluk!

Op je plek bij een nieuwe werkgever

We zijn geen gewone detacheerders, maar adviseurs. Wij zorgen ervoor dat jij echt op je plek zit bij een bedrijf. En als je eenmaal bent begonnen, stopt ons werk niet. We houden graag contact met je. Gaat alles goed? Kunnen we nog iets voor je betekenen? Bij PD personeel blijven we voor je werken. Ook als jij aan het werk bent.

PD personeel: we komen overal en jij dus ook

We dragen veiligheidsschoenen als het moet en een pak als het mag. We komen namelijk op heel veel verschillende plekken. En dat maakt ons werk nou juist zo leuk. We praten de hele dag met enthousiaste werkgevers, gemotiveerde werkzoekenden en komen bij de mooiste bedrijven binnen. Als er een vacature bij PD personeel komt, zouden we zelf zo weer solliciteren.

Landelijk actief detacheringsbedrijf

We zijn een hecht team. Dat geldt voor onze kantoren in Alkmaar, Breda en Amersfoort maar ook voor PD personeel als geheel. We werken veel samen en herkennen dan steeds weer dezelfde waarden: nuchterheid, humor en samen hard werken. Omdat onze kantoren verdeeld zijn over het land kunnen we mensen door heel Nederland bemiddelen. Voordeel voor avontuurlijke werkzoekenden: als je verhuisplannen hebt maar nog geen baan, kunnen wij je helpen aan een frisse start.

Van zzp-verband tot detavast

Wij gaan niet altijd voor de makkelijkste weg want we vinden diversiteit belangrijk. We bieden verschillende mogelijkheden aan om voor ons aan de slag te gaan. Diensten die we aanbieden, zijn:

  • Detachering
  • Detavast
  • Projectdetachering
  • Interimtrajecten
  • Bemiddelen van zzp’ers