Ciska Beukema
Alkmaar

Ik ben Ciska Beukema, moeder van twee prachtige kinderen en woonachtig in het mooie Zwaag samen met Niels. In mijn vrije tijd, ben ik veelal op het voetbalveld te vinden om mijn zoon aan te moedigen, die bij Purmersteijn in de selectie voetbalt. Verder geniet ik van het leven en leuke dingen doen als uiteten, dagjes weg, winkelen, maakt niet uit, gewoon lekker bezig zijn.

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij PD, eerst bij PD professionals als Business Manager, dit was een aparte BV binnen PD personeel, welke zich richtte op vacatures en kandidaten uit het officesegment en nu sinds 2017 werkzaam bij PD personeel, dus een switch gemaakt naar de techniek en ik heb het geluk dat ik hier een mooi team mag aansturen als Business Manager!

Mijn collega’s zeggen het volgende over mij:

“Ciska heeft altijd een grote en belangrijke rol voor PD gespeeld. De aanwezige, ondersteunende en altijd scherpe Business Manager met de goede verhalen. Altijd klaarstaan voor de kandidaten, opdrachtgevers én collega’s.”

Dagelijks houd ik mij bezig met het aansturen en ondersteunen van mijn team en probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zijn werk zo goed en efficiënt mogelijk kan doen. Na 20 jaar in de arbeidsbemiddeling werkzaam te zijn vind ik het nog steeds leuk om de juiste baan voor mijn kandidaten te vinden en uiteraard om opdrachtgevers aan de juiste kandidaat te helpen. Niets zo mooi als een geslaagde detachering, mensen blij maken met een uitdagende baan! Mijn kantoor en team zijn te vinden in het prachtige Alkmaar.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kom een keertje langs voor een kopje koffie, mijn collega’s en ik vertellen je graag meer over jouw mogelijkheden in de huidige markt.

Collega's van Ciska Beukema