Accountmanager Breda

Breda

Specificaties

Locatie

HIER BEGINT JOUW TOEKOMST ALS ACCOUNTMANAGER BREDA

Stel je voor, het is maandagochtend, je komt aan op een modern kantoor en start je dag met een heerlijk kop koffie. Je maakt een praatje over het weekend met de gezelligste collega’s die er zijn en begint de dag al met een lach. Een dag niet gelachen is immers een dag niet geleefd. De sfeer op kantoor is ongedwongen, er heerst een open cultuur en als organisatie staat werkgeluk centraal. Een vrijdagmiddagborrel, bedrijfsfeesten en eens in de zoveel tijd genieten van een zelfgemaakte taart door een collega. Zie jij het al zitten? Het kan allemaal bij PD!

Voor ons kantoor in Breda zijn we op zoek naar een Accountmanager die een actieve rol wil spelen in de groei van de organisatie. Iemand die ijverig is en een veelzijdige job als Accountmanager binnen de technische detachering wel ziet zitten. Iemand die ambitie heeft om verantwoordelijk te zijn voor zijn eigen klant portefeuille. Iemand die de business wil ontwikkelen. En Wij? Wij geven je de vrijheid en middelen om dit waar te maken.

HIER WORDT JIJ RAZEND ENTHOUSIAST VAN

De functie van Accountmanager kenmerkt zich door een combinatie van B2B sales, business ontwikkeling, HR, beheer en uitbreiding van de accounts en projecten.

 • Je draagt zorg voor de ontwikkeling van de (new) business in het vakgebied (bouwkunde, installatietechniek, werktuigbouwkunde of civiele techniek) en het daarbij behorende rendement. Als aanjager draag je bij aan het commerciële succes van het team.
 • Je kent de markt. Je weet hoe je de potentiële technisch specialisten kan werven via nieuwe en bestaande wervingskanalen. Je weet als ambassadeur van je opdrachtgevers je potentiële nieuwe externe medewerkers te enthousiasmeren en aan je te binden.
 • HR taken, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het voeren van voortgangsgesprekken, ARBO en VCU gerelateerde werkzaamheden m.b.t. de lopende projecten.
 • Je draait je hand er niet voor om met bestaande en nieuwe relaties commerciële afspraken te maken voor de lange termijn. Je staat hierbij voor een langdurige en waardevolle samenwerking voor alle partijen. Deze werkwijze weet je met jouw enthousiasme en energie feilloos op je collega’s binnen je unit over te brengen.

WAT HEB JIJ IN HUIS – ENTHOUSIASME, COMMERCIËLE GEDREVENHEID EN HUMOR!

 • MBO/ HBO werk- en denk niveau;
 • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, techniek, sales en B2B is geen vereiste, wel heel handig
 • Aangezien de werkzaamheden uiteenlopen van recruitment tot HR tot juridische vraagstukken, ben je bereid om een grote diversiteit aan werkzaamheden op te pakken
 • Je bent een sociale, en vertrouwenwekkende gesprekspartner voor zowel je klanten als je interne en externe collega’s;
 • Je bent ondernemend, energiek, commercieel en hebt veel lef
 • In het bezit van rijbewijs B

WAAROP KUN JE REKENEN – UITDAGING, ONTWIKKELING, GEZELLIGHEID EN WERKGELUK!

Bij PD kun je rekenen op een werkplek die voelt als thuiskomen. Jouw expertise om onze organisatie nog beter te maken wordt gewaardeerd door o.a.:

 • Een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn en de ruimte krijgt om je functie naar eigen inzicht in te vullen. Een hecht team van 5 collega’s.
 • Wij hebben oog voor wie je bent, wat je kan en waar je jezelf in wil ontwikkelen. Daarom bieden we je ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden voor bijscholing in je vakgebied;
 • Een werkgever waarbij werkgeluk, lachen en plezier centraal staan; gezelligheid gaat gepaard met hard werken. Dit houdt in meerdere malen per jaar bedrijfsuitjes, etentjes en borrels;
 • Salaris tussen €2600 en €4000 per maand (o.b.v. fulltime dienstverband)
 • 30 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), 8% vakantietoeslag en pensioenregeling
 • Contract van 7 maanden met uitzicht op onbepaalde tijd.

SOLLICITEER DIRECT!

Ben je enthousiast en geïnteresseerd in een gesprek? Of heb je nog wat vragen? Stuur dan je cv of je vraag op naar Maria (Corporate Recruiter): maria@pdpersoneel.nl, of bel via telefoonnummer 072 – 527 90 70 (Hoofdkantoor in Alkmaar). Ook kun je contact met mij opnemen via onderstaand formulier!

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische kennismaking, waaruit een eerste kennismaking op ons kantoor uit voort komt. Was het van beide kanten positief? Dan nodigen we je uit voor een 2e gesprek. Aan de hand van dit gesprek kunnen we het beste beoordelen of we met elkaar verder gaan. Is het antwoord ja? Dan mag je nog een 3e keer langskomen om je contract te ondertekenen!

Ga naar de bovenkant