Interne vacatures

PD personeel groeit en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij werven, selecteren en detacheren in de techniek voor de vakgebieden werktuigbouwkunde elektrotechniek, installatietechniek, bouwkunde, civiele techniek en technical sales.

PD personeel is een eigenzinnige organisatie die successen boekt door met elkaar samen te werken als één team. Wij werken met 20 collega’s verspreid over de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda. Wij bieden onze mensen vrijheid, kansen en verantwoordelijkheden. Hierdoor kun je voor een groot gedeelte zelf je functie inkleden. Ben je op zoek naar een uitdagende functie in de arbeidsbemiddeling waarin geen dag hetzelfde is? Kijk snel naar onze beschikbare interne vacatures. Wij komen graag met je in contact!

 

Wil je meer weten over PD personeel? Bekijk ons ook op LinkedIn, Facebook of Instagram.

 

Actuele interne vacatures

Vacature accountmanager Amersfoort

Vacature accountmanager Alkmaar

Vacature accountmanager Breda

Vacature consultant Alkmaar

Vacature Recruiter Amersfoort

Vacature Recruiter Alkmaar

 

Stageplaats of afstuderen

Op zoek naar een stageplaats of wil je afstuderen binnen de personeelsbemiddeling?

Bij PD personeel krijg je als stagiaire of afstudeerder de mogelijkheid om je verdere te ontwikkelen tijdens je studie. Hierdoor kun je in een later stadium een weloverwogen beslissing nemen of dit vak je aanspreekt en hierin verder wilt. Sta je op het punt om af te studeren neem dan contact met ons want we gaan graag in gesprek en bespreken met jou de mogelijkheden binnen PD personeel.

 

Neem voor stage- en afstudeer mogelijkheden contact op met Martijn Bouwman of per telefoon 072-5279070