PD personeel Breda

Welkom bij ons kantoor in Breda

Daniel Vogelezang, Hans Verheijen, Sifra Koek en Romy Helsdingen helpen je graag verder.

Zoek hier naar vacatures

Zoek je een baan?

Wij hebben een groot aanbod aan technische vacatures in de installatietechniek. Maar ook voor vacatures op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek en bouwkunde ben je bij PD personeel Breda aan het juiste adres.

We bieden je niet zomaar een baan: we bieden je een carrière in de techniek. We kijken samen met jou wat je wilt bereiken. Daarna kijken we welke vacatures en opdrachtgevers jou kunnen helpen om je dromen waar te maken.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op via 076 – 5482100. Laat je liever een bericht achter? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zoek je goed werknemers?

Goede technici zijn zeer gewild en ze kunnen dan ook kiezen uit veel verschillende werkgevers. Maar hoe krijg je de juiste mensen voor de juiste functie? Iemand die past bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur? PD personeel bespaart je tijd door de juiste voorselectie te maken.

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem direct contact op via 076 – 5482100. Laat je liever een bericht achter? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

    Voornaam*

    Achternaam*

    E-mail*

    Bericht*