PD personeel Amersfoort

Welkom bij ons kantoor in Amersfoort

Michiel Vliek, en Kjeld Makelaar helpen je graag verder.

Maanlander 47, Amersfoort

Zoek hier naar vacatures

Zoek je een baan?

Wij hebben een groot aanbod aan vacatures in de installatietechniek. Maar ook voor vacatures op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek ben je bij PD personeel Amersfoort aan het juiste adres.

We bieden je niet zomaar een baan: we bieden je een carrière in de techniek. We kijken samen met jou wat je wilt bereiken. Daarna kijken we welke vacatures en opdrachtgevers jou kunnen helpen om je dromen waar te maken.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op via 033 – 4656602. Laat je liever een bericht achter? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Zoek je goede werknemers?

Goede technici zijn zeer gewild en ze kunnen dan ook kiezen uit veel verschillende werkgevers. Maar hoe krijg je de juiste mensen voor de juiste functie? Iemand die past bij jouw bedrijf en bedrijfscultuur? PD personeel bespaart je tijd door de juiste voorselectie te maken.

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem direct contact op via 033 – 4656602. Laat je liever een bericht achter? Vul dan ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

    Voornaam*

    Achternaam*

    E-mail*

    Bericht*