Werk-privé balans bij werkgevers

10 augustus 2023

Werk-privé balans en jouw branchegenoten: hoe vaak vinden ze dit bij hun werkgevers?

Een goede werk-privé balans bij werkgevers, waarom is dit zo belangrijk? Mensen hechten tegenwoordig steeds meer waarde aan een goed balans tussen werk en privé. Het is zelfs zo belangrijk dat werknemers dit als eis stellen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Echter kunnen niet alle werkgevers aan deze eis voldoen. Hoe ervaar jij jouw balans tussen werk- en privé? En ben jij benieuwd wat jouw branchegenoten zeggen over het werk-privé balans bij hun werkgever?

 

Creëer jouw ideale balans tussen werk en privé!

Vrijwel iedereen is het erover eens: Het leven bestaat uit meer dan alleen maar werken. Echter komt het tegenwoordig nog steeds te vaak voor dat het privéleven verstoord word door ons werk. En al is het maar dat ene e-mailtje beantwoorden tijdens het avondeten of toch nog ”even” je laptop erbij pakken in het weekend. Je zit dan met je hoofd bij je werk, terwijl het juist goed is om in je privétijd even niet met werk bezig te zijn. Dat ene mailtje komt morgen wel. Veel werknemers kunnen zich het hierin vinden. Daarom ook dat werknemers er steeds meer opletten of dat ene bedrijf wel een goed werk-privé balans kan bieden. Benieuwd hoe PD personeel jou hierbij kan helpen? Neem contact met ons op!

Lees meer: Een goede werk-privé balans met een baan in de technische sector: hoe krijg je dat voor elkaar? – PD personeel

Werk-privé balans

 

Werk-privé balans bij werkgevers: Inzichten van jouw branchegenoten

Een goed balans tussen werk en privé is dus erg belangrijk. Maar wat zeggen jouw branchegenoten? Uit een recent onderzoek van de Workmonitor, uitgevoerd door Randstad is het belang van werk-privé balans bewezen. In dit onderzoek zijn 35.000 werknemers ondervraagd. Opvallend is dat 94% van de 35.000 ondervraagde werknemers aangaf dat een balans tussen werk en privé zeer belangrijk voor hen is. Ook gaf 61% zelfs aan een baan niet te accepteren als het negatief uitpakt voor de werk-privé balans. Deze onderzoeken concluderen dus dat het belang voor een goed balans tussen werk en privé bij de werknemers. Wil je meer weten over werk-privé balans? Download dan ons gratis brancheonderzoek hieronder!

 

PD personeel: jouw partner voor een betere werk-privé balans

Bij PD personeel vinden wij een goede balans tussen werk en privé enorm belangrijk. Daarom ook dat wij jouw helpen dit te vinden. Wij hebben onderzoek gedaan naar primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere het werk-privé balans. Deze kun je hieronder GRATIS downloaden! Benieuwd naar onze vacatures? Wij hebben heel veel verschillende vacatures bij veel verschillende werkgevers openstaan. Of heb je vragen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat PD personeel voor jou kan betekenen

Brancheonderzoek werk-privé balans