Calculator

2 februari 2023

Welke softwarepakketten gebruikt een calculator projectinrichting?

Een calculator projectinrichting speelt een belangrijke rol in het plannen en uitvoeren van projecten. Maar met welke software werkt een calculator projectontwikkeling? En hoe bereid jij je als calculator projectinrichting voor op werk in de praktijk? En welke vacatures zijn er?

Wat doet een calculator projectinrichting?

Als calculator projectinrichting werk je samen met verkopers om passende offertes te maken waarmee de klanten optimaal bedient worden. Je overlegt met de klanten en weet precies wat zij willen. Je denkt mee en komt met goede oplossingen. Je werkt het project uit en bereidt dit voor zodat ook de rest van de organisatie het project snel kan oppakken, om op die manier een mooi resultaat neer te zetten.

Lees ook: Dit zijn de populairste STAP-budget opleidingen in de technische sector

Met welke software werk je als calculator projectinrichting in de praktijk?

Als calculator projectinrichting onderzoek jij onder andere de klantbehoefte. Vervolgens overleg je samen met je collega’s, onderhandel je met leveranciers en vertaalt dit naar een goede offerte. Hoe je dat aanpakt? Met de volgende pakketten: 

Calculeren voor je projectinrichting met Ibis software

Software voor het calculeren, ramen, administreren, begroten en plannen van projecten in de bouw-, infra- en vastgoedsector. Zo’n driekwart van het bouwvolume in Nederland gaat door de software van Ibis.

Ibis software

Technische tekeningen maken via AutoCAD

AutoCAD (Computer Aided Design) is een programma om technische tekeningen te maken. Het is een enorm uitgebreid programma dat ontzettend veel wordt gebruikt in de bouw. Industrie, installatietechniek, civiele techniek en infra. Het is binnen AutoCad mogelijk om zowel 2D- als 3D te ontwerpen. AutoCAD heeft veel toepassingen die gebruikt kunnen worden. Het bespaart veel tijd en is erg populair in de technische sector.

AutoCAD

De wereld draait nog altijd op Office Microsoft Excel

Excel is een heel bekend en populair programma en is een van de programma’s uit het Office-pakket van Microsoft. Het programma wordt veel in de bouwsector gebruikt. Van het bijhouden van administratie tot aan berekeningen. Excel is erg overzichtelijk en is dan ook van belang dat je als calculator projectinrichting veel kennis hier over hebt.

Microsoft Excel

Klaar voor een nieuwe uitdaging als calculator projectinrichting?

Ga dan eens met ons in gesprek, bij PD personeel werken we vanuit jou als werknemer in plaats vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Zo kun je rekenen op een betere fit bij je nieuwe baan, de beste secundaire arbeidsvoorwaarden, iemand die je tijdens jouw carrière blijft ondersteunen met hulp en coaching én heb je toegang tot cursussen of trainingen.

Wil jij aan de slag als calculator projectinrichting? Bij PD personeel hebben we meerdere vacatures open staan, waaronder deze bij een opdrachtgever in Hoorn.

Technische vacatures