PD personeel werkgeluk

30 maart 2023

PD personeel: Het geheim achter werkgeluk

Het is maandagochtend en je staat op het punt om naar je werk te gaan. Hoe voel jij je daarbij? Ga je met plezier naar je werk en kom je met een voldaan gevoel thuis? Of heb je het gevoel dat je vastzit in een sleur en dat er geen uitdaging meer is? Werkgeluk is van groot belang en wij van PD personeel staan er voor klaar om jou daarbij te helpen!

 

Weet jij precies wat je wilt? Dan gaan wij voor jou aan de slag om de perfecte match te vinden in ons grote netwerk. Maar weet jij niet precies wat je wilt? Dan helpen we je om een duidelijk beeld te vormen en een geschikte werkgever te vinden. Wij weten precies wat jij mag vragen en wat je kunt verwachten bij jouw baan. Maar betekent dat dat je jouw salaris moet overboeken naar de detacheerder zelf? Zeker niet! Werken via een detacheerder kan je namelijk ontzettend veel voordelen opleveren. Sterker nog, PD personeel is jouw volwaardige partner op weg naar een glansrijke carrière. We besteden veel persoonlijke aandacht aan jouw ontwikkeling en helpen je daarbij!

Lees ook: Dit zijn de 6 grootste voordelen van werken via PD personeel – PD personeel

Wie is PD personeel? En wat doen wij?

PD personeel is geen standaard technisch detacheringsbureau. Wij zijn de Persoonlijke Detacheerder, opgericht op 18 juli 2003. Deze zomer bestaan wij 20 jaar! We zijn een bekende en vertrouwde speler die een schat aan ervaring, kennis en kunde bezit. Als adviseurs zijn wij erop gericht om een betrouwbare partner te zijn voor zowel jou als onze fantastische opdrachtgevers. PD beschikt over 3 kantoren, gevestigd in Alkmaar, Amersfoort en Breda. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Alkmaar. Wij zijn gespecialiseerd in de technische branche met als vakgebieden: werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, civiele techniek en bouwkunde. Denk hierbij aan functies zoals, werkvoorbereiders, projectleiders, calculators, coördinators en nog veel meer. Door het hele land hebben we mensen geholpen bij het vinden van de juiste baan binnen onze vakgebieden. Altijd weten we wat er in de markt speelt en wat voor primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden je kunt verwachten. PD personeel is een hecht en gezellig team waarbij werkgeluk centraal staat. Dit vertalen we door naar buiten, door jou persoonlijk gedurende het hele traject te begeleiden en altijd voor je klaar te staan. 

 

Bij PD personeel creëren wij werkgeluk: Hoe doen wij dat?

Wat voor ons het allerbelangrijkste is, is niet alleen wat jij kunt, maar ook wie jij bent. We willen jou graag leren kennen. Daarom gaan we met jou in gesprek om te ontdekken wat nou écht bij je past en waar jij gelukkig van wordt. Waar zou jij werkgeluk ervaren? Op basis van alle informatie die we hebben, vergelijken we alle opties en werken we samen met jou naar een goede keuze toe. Je wordt hierbij persoonlijk begeleid door een accountmanager die alle onderhandelingen voor je doet. We staan altijd warm voor je klaar en zijn er voor jouw ontwikkeling en werkgeluk. En voor jou? Het enige dat je hoeft te doen is met ons in gesprek te gaan en te bepalen wat jouw nieuwe werkplek wordt.

Nu vraag je je misschien af hoe wij dan werkgeluk voor jou creëren? We zorgen ervoor; dat jij met plezier naar je werk gaat, dat jij gewaardeerd word, dat jij een gezonde werk-privé balans hebt, dat jij je emoties met collega’s kunt delen, dat jij je gemotiveerd voelt om te presteren, dat jij aandacht krijgt voor perspectief en persoonlijke ontwikkeling, dat jij een gezonde werkdruk heb met weinig werkstress. Maar bovenal is werkgeluk persoonlijk! Het gaat er om wat werkgeluk voor jou betekent. Wij helpen je hierin de geschikte match te vinden. 

Lees het verhaal van Sander: Zo haal je net als Sander alles uit jouw baan als junior projectvoorbereider in de bouw – PD personeel
En het verhaal van Joyce: Hoe is het om te werken als GIS adviseur via PD personeel? – PD personeel

 

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Ben jij toe aan een nieuwe baan in de technische sector? Of wil jij meer weten over wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen én hoe wij werkgeluk voor jou kunnen creëren? Bekijk onze vacatures of neem dan gerust contact met ons op. 

Werkgeluk