Ontdek PD

7 juli 2023

Ontdek PD personeel buiten het werk

Donderdagmiddag, 16:00; je hoort de wijnglazen rinkelen en de chips zakken open gaan. ‘Jongens, tijd voor wijn!’ hoor je een collega roepen. Ho eens, donderdagmiddag? Het is toch een VRIJDAG middag borrel? Nou, bij PD personeel doen we het gewoon gezellig 2 dagen. Anders kunnen de collega’s die op vrijdag niet werken nooit meegenieten van een borrel. Dat zou zonde zijn.


Lees ook: https://www.pdpersoneel.nl/de-sleutel-tot-de-beste-secundaire-arbeidsvoorwaarden/
 

De wekelijkse borrels

Onze wekelijkse borrels zijn een van de activiteiten die het werkgeluk van onze collega’s bevorderd. Dat werkgeluk bij PD hoog in het vaandel staat is geen nieuws. Iedere werkgever kan de secundaire arbeidsvoorwaarden wel opsommen in de vacaturetekst, maar in deze blog zoomen wij daar even goed op in. Want hoe realiseert PD nou het werkgeluk van haar collega’s? Tijdens de borrels gaat het over alles behalve werk. Het gaat over die ene voetbalwedstrijd, of de eindeloze discussie wie er nou de beste Formule 1 coureur is. De wilde weekend plannen worden besproken, concerten, festivals en goede Netflix aanraders. Een goede manier om met je collega’s te lachen en elkaar beter te leren kennen, onder het genot van een heerlijk wijntje, biertje (uiteraard met mate!) of wat fris.
 

De bedrijfsuitjes

Naast deze wekelijkse borrels pakken we het twee keer per jaar groots aan; aan het begin van het jaar met de kick-off, en rond september de Halfway. Op deze bedrijfsuitjes komen collega’s van onze 3 kantoren bij elkaar en begint de dag met een presentatie vanuit de directie, waarna we met z’n allen activiteiten gaan doen. De ene keer is het Expeditie Robinson, de andere keer knotsgekke activiteiten in een Action Factory; lachen gegarandeerd! We sluiten de dag af met een heerlijk diner.

Maar het is niet alleen maar lachen, gieren brullen wat bijdraagt aan het werkgeluk van onze collega’s.
 

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling speelt een hele grote rol in het bevorderen van je werkgeluk. Bij PD hebben we echt oog voor wie je bent, waar je goed in bent en waar je jezelf in zou willen ontwikkelen. Is het een cursus Recruitment? Of een opleiding tot intercedent? Heb je nog wat bijscholing nodig binnen je vakgebied? Dan kijken we daar graag samen naar. Persoonlijke ontwikkeling draag ook weer bij aan de uitdaging binnen je werk.
 

Ontspanning

Nou, na al dat harde werken is ontspanning ook belangrijk. Vooral in drukke periodes zoals de rare dagen tussen kerst en oud en nieuw. ‘Welke dag is het? Moeten we werken? Is het al nieuwjaar?’. We besparen je wat zorgen, en sluiten de kantoren vanaf kerst tot en met oud en nieuw. Zorgeloos de feestdagen in!

Oh ja, de dag na Koningsdag kan je lekker met een kater op de bank hangen, want dan zijn we ook gesloten. En na Hemelvaartsdag trouwens ook.
 

Ook werken via PD?

Naast dat het sowieso altijd gezellig is op onze kantoren, waren dit een paar van onze secundaire arbeidsvoorwaarden die je er bij krijgt als je bij PD komt werken. Daar kan je toch geen nee tegen zeggen? Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Werken via PD