Match tussen werknemer-opdrachtgever

1 november 2023

Match tussen jou en een opdrachtgever: hoe pakt PD dit aan?

Wanneer het aankomt op het vinden van je ideale werkplek, is er meer dan alleen een ‘gelukkig toeval’ in het spel. Bij PD personeel hebben we een bewezen aanpak om de perfecte match tussen jou en een opdrachtgever te realiseren. Ontdek hoe we dat doen!

Lees hier: Het succesverhaal van Roland: hoe is het om te werken als werkvoorbereider civiele techniek – PD personeel

Waarom een goede match belangrijk is

In de technische sector is een goede match van cruciaal belang. Het gaat verder dan enkel het koppelen van technische vaardigheden; het draait om het samenkomen van persoonlijkheid, doelen en bedrijfscultuur. Bij PD personeel begrijpen we dat een geschikte match zich vertaald tot succes, waar zowel jij als de werkgever van profiteren. Maar hoe matchen we jou met de juiste opdrachtgever? Dit is onze pragmatische aanpak!

1. Solliciteer op een vacature

Van de bouw tot de civiele techniek, de installatietechniek tot de elektrotechniek en de werktuigbouwkunde, wij hebben functies in de leukste sectoren.

Wist je dat… Wij momenteel ruim 180 technische vacatures hebben openstaan bij toonaangevende grote, kleine -en middelgrote bedrijven? Ontdek ze hier!

2. Een persoonlijk gesprek

Jouw CV is een eerste stap. Het grootste gedeelte van deze informele kennismaking gaat over de mens achter het CV. Wie ben jij? Wat wil je nu echt? Waar ligt jouw kracht?

3. Wij zoeken de juiste werkgever

Na de inventarisatie van jouw wensen en behoeften, maken wij een profiel van je. Bij jouw profiel zoeken wij niet de eerste de beste werkgever, maar een match waar jij je 100% thuis voelt. We maken gebruik van ons uitgebreide netwerk van 20+ jaar ervaring in de technische sector om de beste match te vinden.

PD was niet zoals andere detacheringsbureaus. Andere detacheerders ketste me af en PD luisterde aandachtig naar mijn wensen. Er werd goed geluisterd naar wat ik wilde en dat was het allerbelangrijkst

Roland Franzen werkvoorbereider VolkerWessels

4. Aan tafel met de werkgever

Jij ontvang enkele voorstellen. Denk daar zelf eens over na. Keuze gemaakt? Wij kunnen je helpen bij het gesprek met de werkgever. We gaan zelfs mee als jij dat wenst. Wij begeleiden je volledig gedurende het sollicitatietraject. Je hoeft dus niet alles zelf te doen!

Het sollicitatiegesprek stelde echt niks voor, het was super chill. En dat op een positieve manier

Roland Franzen werkvoorbereider VolkerWessels

5. Aan de slag!

Vragen na het gesprek bespreek je met je persoonlijke coach van PD personeel. Ook over arbeidsvoorwaarden en opleidingen. Ben je er met de werkgever over uit? Dan kun je aan de slag!

6. Keep in touch

Tijdens jouw detacheer periode staan we voor je klaar. We komen graag langs op jouw nieuwe werkplek om te zien waar ontwikkelruimte is, of je tevreden bent en waar je naartoe wilt. Lastige situaties op de werkvloer kunnen we ook samen tackelen. Je kunt ons zelfs appen als je ergens mee zit!

PD personeel komt vaak langs om te zien hoe het gaat. Daarnaast hielpen ze me bij de onderhandelingen

Sander Brouwer projectvoorbereider bouw

Het meetbare en bewezen resultaat

Onze aanpak heeft bewezen resultaten. Gelukkige werknemers en tevreden opdrachtgevers, resulterend in verhoogde productiviteit en innovatie. Wij spreken onze technische professionals wekelijks en zijn op de hoogte van hun werkgeluk. Zo geeft ruim 90% van de PD’ers hun werkgeluk een rapportcijfer 9 of hoger.

Ook werken bij de juiste werkgever? Solliciteer direct of neem contact met ons op!

Het matchen van jou met de juiste opdrachtgever is geen toevalstreffer, maar een doelgerichte aanpak die we bij PD Personeel perfect beheersen. Als je op zoek bent naar je ideale werkplek, neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen. Jouw perfecte werkplek wacht op jou!

PD personeel vind jouw ideale werkgever