Werkplezier vergroten

5 oktober 2023

Hoe PD jouw werkplezier in de techniek vergroot: 7 voorbeelden

In de wereld van de techniek is het hebben van plezier in je werk enorm belangrijk. Je zit namelijk in een branche die altijd vooruitgaat en soms behoorlijk uitdagend kan zijn. Een manier om dat plezier te vergroten is door aan jezelf te blijven werken, en daar komt PD personeel om de hoek kijken. Hieronder laten we met zeven voorbeelden zien hoe PD je werkplezier een flinke boost kan geven. Nieuwsgierig naar wat PD personeel voor jou kan doen?

Lees ook: 5 Manieren waarop PD personeel technische professionals effectief detacheert

”Al ruim 20 jaar helpen wij technische professionals bij het vinden van die ene geweldige baan. Maar, wij doen meer dan alleen een nieuwe geweldige baan voor jou vinden. Wij creëren werkgeluk, want jouw werkgeluk is ook ons geluk!”

7 inspirerende voorbeelden van PD die jouw werkplezier in de techniek vergroten

Wat maakt werk in de techniek nou echt leuk? Het gaat niet alleen om technische kennis, maar ook om die extra vonk die je bij een werkgever kan hebben. Van persoonlijke mentorschappen tot bezoekjes op de werkplek en informele gesprekken, deze initiatieven gaan verder dan de standaardtrainingen. Ze voegen een unieke, persoonlijke touch toe aan je technische carrière. Bij PD personeel besteden we dan ook extra veel aandacht hieraan. Hieronder staan slechts 7 van de vele voorbeelden wat wij doen om jouw werkplezier te vergroten!

1. Mentorschap en persoonlijke begeleiding

Stel je voor dat je in de technische wereld niet alleen staat. Een mentor kan je helpen en je begeleiden. Het delen van ervaringen en expertise versterkt niet alleen je technische vaardigheden, maar verhoogt ook je werkplezier omdat je weet dat er altijd iemand is om op terug te vallen. Bij PD personeel horen wij vaak terug dat onze accountmanagers net mentoren zijn. Zij staan altijd voor je klaar en begeleiden je persoonlijk wanneer je het nodig hebt.

”Ik kan wel zeggen dat Jessica mijn mentor is. Zij hielp me te worden wie ik vandaag de dag ben. Ik wil daarom PD personeel en persoonlijk Jessica bedanken voor alles wat ze voor me gedaan hebben. Ik ben nu echt heel blij met wat ik doe!”

Ermis Mele

2. Een cadeau op feestdagen, een verjaardagskaart en meer!

Werkgevers die de kleine dingen niet vergeten, dragen bij aan een positieve werksfeer. Een verjaardagskaart op je bureau, een attentie met Kerstmis of een persoonlijk cadeau op een speciale dag laten zien dat je gewaardeerd wordt en verhogen je werkplezier. Als je via ons een nieuwe baan vind kan je allerlei leuke verassingen verwachten.

3. Een verwacht bezoekje op jouw werkplek

Hoe fijn is het als er eens in de zoveel tijd iemand langs komt om even te praten en te kijken hoe het gaat? Je kan het zelf zo uitgebreid maken als je zelf wil. Maar langskomen doen we bij PD personeel zeker! Zit je ergens mee? Of heb je advies/ hulp nodig waarbij het handig is dat jouw accountmanager langskomt? Dan doen we dat graag.

‘’PD personeel komt vaak langs om te zien hoe het gaat. Daarnaast hielpen ze me bij de onderhandelingen. Als starter wist ik niet goed welk salaris ik kon vragen, welke secundaire arbeidsvoorwaarden bij me passen en of ik een goed contract geboden kreeg…”

Sander Brouwer

4. Hulp bij (salaris)onderhandelingen én andere moeilijke beslissingen

Iedereen weet hoe moeilijk onderhandelingen kunnen zijn. Met name salaris onderhandelingen. Vraag je niet te weinig en kan je dus meer verdienen? Of vraag je juist te veel, waardoor werkgevers afschrikken? Wij weten precies wat jij kunt vragen en het mooie is. Wij helpen je bij de salarisonderhandelingen en andere moeilijke beslissingen, zodat je je minder druk hoeft te maken hierom.

5. Laagdrempelig en informeel contact

Jij hebt laagdrempelig en informeel contact met ons. Dit kan al via een simpel Whatsappje. Dus je kan verwachten dat je af en toe een appje krijgt met hoe het gaat en of je werk bevalt. Als er iets is of je hebt hulp nodig, kan je dit gemakkelijk aangeven. Heb je echter behoefte aan anders soort contact is dat natuurlijk ook helemaal prima.

‘’Ik spreek Jessica nog steeds veel. Dat kan zelfs heel toegankelijk via WhatsApp.”

Ermis Mele

6. De best mogelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen ervoor dat jij de beste secundaire arbeidsvoorwaarden krijgt. Heb je behoefte aan flexibel/ hybride werken? Of aan een goed werk-privé balans? Of aan een bepaald aantal verlofdagen? Wij noteren jouw wensen en gaan daarmee aan de slag om dit bij de werkgever te communiceren. Jou werkplezier in de techniek vergroten met de beste arbeidsvoorwaarden.

7. Een weggetje in een netwerk met honderden technische bedrijven en collega’s

Ten slotte is het erg handig om contact te hebben met PD personeel als detacheerder. Al ruim 20 jaar heeft PD personeel ervaring in de technische wereld. Wij hebben afgelopen jaren samengewerkt met honderden bedrijven. Dus via ons heb je altijd een weggetje naar een geweldig bedrijf met veel werkplezier. Of het nou een mega groot installatiebedrijf, een kleiner bouwbedrijf of een overheid/gemeentelijk Waterschap is. Wij hebben overal contacten.

‘’Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder PD personeel niet zo snel een passende baan had gevonden als nu het geval was. Ze waren razendsnel, en wisten precies wat ik zocht en wat daarbij zou passen.”

Joyce Vlaming

Laat ons jou helpen om de meest geweldige baan te vinden en daarbij jouw werkplezier in de techniek te vergroten!

Wij kunnen je dus goed helpen om dat extra werkplezier te vinden bij een nieuwe baan. We hebben uitgebreide connecties met diverse technische bedrijven en bieden voortdurende ondersteuning. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct als je geïnteresseerd bent! Wil je meer over ons weten of extra informatie ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Download hier gratis tips voor jouw beste sollicitatiegesprek!

Gratis tips sollicitatiegesprek