Best betaalde banen techniek

8 maart 2024

Dit zijn de 4 best betaalde banen in de techniek in 2024 bij PD personeel

Voor veel mensen is het salaris een doorslaggevende factor bij het kiezen van een baan. Het is dan ook begrijpelijk dat velen streven naar een hoger inkomen na verloop van tijd. Werkervaring kan bijvoorbeeld een argument zijn om een hoger salaris te rechtvaardigen. Vaak zijn het de hogere- of leidinggevende functies die over het algemeen een hoger salaris met zich meebrengen, maar dat is niet altijd het geval. Dus, welke banen in de techniek betalen het best? Ontdek hoe je een hoger salaris kunt bereiken!

Lees ook: Wat jij als projectleider installatietechniek kan verdienen en hoe PD jou hiermee kan helpen! – PD personeel

Wat zijn de best betaalde banen in de techniek? Dit is de top 4 van PD!

Wil jij weten waar je de grote salarissen kunt vinden in de technische sector via PD personeel? Goed nieuws! We hebben meer dan 180 openstaande vacatures waarbij we de focus leggen op het matchen van talent met de best betalende posities in de branche. Hieronder vind de top 4 best betaalde banen in de techniek die momenteel beschikbaar zijn bij ons.

4. Technisch manager

Als technisch manager zal jij bij één of meerdere klanten verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de technische dienstverlening. Hierbij zal jij ervoor zorgen dat het contractmanagement vlekkeloos verloopt. Jij kijkt naar de prestaties, kosten van de dienstverlening, doorontwikkeling van het contract en de retenties. Bij die dienstverlening stuur je de technisch coördinatoren aan en de technisch projectmanager(s).

Salaris: €5400- €6100

Vacature Technisch Manager – Bergen op Zoom

3. Contractmanager (groot contract)

Als contractmanager heb jij een belangrijke rol voor de opvolging van 2 grote multidisciplinaire onderhoudscontracten die de opdrachtgever in beheer heeft. Je bent vanzelfsprekend het aanspreekpunt van de klant, maar daarnaast ben je de persoon die de klant efficiënte en persoonlijke service kan bieden.

Salaris: €5300- €6400

Vacature Contractmanager (groot contract) – ‘s- Hertogenbosch

2. (Aankomend) Manager Projecten W

Als toegewijde Manager Projecten W zal je je uitsluitend bezig gaan houden met ntegrale nieuwbouw- en renovatieprojecten in de utiliteitsbouw. Jaarlijks zal jouw portefeuille liggen tussen de €5 en de €13 miljoen euro en de projecten variëren tussen €1 en de €5 miljoen euro. Onze opdrachtgever heeft o.a. Omnisport te Apeldoorn en Europalaan te Utrecht gerealiseerd.

Salaris: €4500- €6500

Vacature (Aankomend) Manager Projecten W – Capelle aan den IJssel

1. Servicemanager installatietechniek

Als servicemanager binnen de installatietechniek ben jij verantwoordelijk voor een serviceafdeling van ongeveer 40 man. Je geeft dagelijkse leiding over 2 projectleiders met ieder hun eigen team. Ook zet je jezelf in om de service en onderhoudsafdeling te optimaliseren en uit te bouwen. Je signaleert knelpunten, draagt verbetervoorstellen aan bij de klant en helpt mee aan een verbeteringsslag binnen het team.

Salaris: €5500- €6500

Vacature Servicemanager installatietechniek – Eindhoven

Niet jouw gewenste functies? Wij hebben nog veel meer openstaande vacatures! Solliciteer direct en eenvoudig!

Ben je actief in de technische sector en zoek je nieuwe uitdagingen? PD Personeel biedt een breed scala aan boeiende vacatures bij unieke en dynamische bedrijven. Ontdek onze openstaande posities en solliciteer direct! Voor meer informatie of persoonlijk advies staan we klaar om je te helpen. Bij PD Personeel gaan we verder dan simpelweg vacatures invullen; we streven ernaar jouw professionele ambities waar te maken door passende en inspirerende werkplekken te bieden.

Technische vacatures