Werken via PD

31 oktober 2022

Dit zijn de 6 grootste voordelen van werken via PD personeel

Ga jij direct ergens direct in dienst of werk je liever via een detacheerder? Wat zijn de verschillen eigenlijk? Veel mensen weten het niet, maar werken via een detacheerder kan je ontzettend veel voordelen opleveren. Zeker als je de juiste detacheerder kiest, en dat is vaak lastig selecteren. Bij PD personeel bieden we daarom een aantal extra’s waardoor jij net wat prettiger, en makkelijker aan je carrière werkt! Dit zijn de 6 grootste voordelen van werken via PD personeel. 

‘’Werken via een detacheerder? Dat betekent toch vooral dat je jouw salaris wel kunt overboeken naar de detacheerder zelf?’’ Zeker niet! Sterker nog een goede detacheerder hoort jouw voltallige partner in de strijd richting een glansrijke carrière te zijn. 

Het idee bestaat stellig dat detacheerders gemakkelijk voor kwantiteit gaan. Dat wil zeggen; zo snel mogelijk targets halen, personeel plaatsen en er niet meer naar omkijken. Ergens naar omkijken gaat immers ten koste van de marge. Bij PD personeel kunnen we stellen dat we een geheel andere route bewandelen, niet voor niets blijft 93% van de werknemers via PD personeel jarenlang bij hun nieuwe werkgever werken! Hoe we dat doen? Eigenlijk heel simpel!

1. Geen accountmanagers, maar mentoren

Geen accountmanagers bij PD personeel die jou eenmalig in contact brengen met een bedrijf en na 2.5 jaar niks meer van zich laten horen omdat ze door hun targets een burnout opgelopen hebben. In plaats daarvan bieden we mentoren die jou door de leukste branches ter wereld begeleiden. Periodiek contacteert jouw mentor je om even te sparren over hoe het gaat. Zit je nog op je plek? Kun je het een beetje vinden met de collega’s? Wat heb je nodig om door te ontwikkelen? Blijk je niet lekker op je plek te zitten? Dat kan gebeuren! Dan helpen we je verder naar een werkgever die wél bij je past. 

2. De salarisonderhandelingen leveren bijna altijd een beter salaris op dan wanneer je zelf onderhandelt (zelfs bij een traineeship)

Heb jij wel eens onderhandelstress gehad? Dat is verleden tijd. Wij onderhandelen een salaris vanuit jouw perspectief. We denken altijd aan wat jij echt hoort te verdienen, waar je recht op hebt en waarmee je kunt groeien in het leven. We gaan niet voor het goedkoopste personeel voor een bedrijf, want dat personeel is vaak in no-time ongelukkig en ergens anders geluk aan het zoeken. Terecht ook, daarom zetten we jouw behoefte centraal.

Dat bewijzen we ook met onze traineeships. Geen stagevergoedingen maar gewoon een volledig full-time salaris! Lees meer over wat je als trainee kunt verdienen in onze traineeship brochure.

3. Wij kennen de markt dus reken op meer keuze en meer snelheid 

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan weet je vaak niet wat alle opties zijn. Minder dan de helft van alle vacatures verschijnen daadwerkelijk op LinkedIn of de bekendere vacaturebanken. Veel gaat zelfs persoonlijk, en mond tot mond. Wij staan met twee benen en zwaaiende armen in de branche en iedereen weet ons te vinden. We weten wat er speelt, daarom weten wij ook waar je kunt werken zelfs zonder dat er ergens openbaar een vacature staat. We weten wat er speelt, en via ons weet jij dat zometeen ook. 

Ben jij bekend met de markt en waar je recht op hebt? Download ons benchmarkonderzoek en kom erachter welke voordelen jouw branchegenoten genieten.

4. Een perfecte fit: ga aan de slag bij een bedrijf waar je geweldig past

Bij PD personeel proberen we jou echt te leren kennen. Niet zodat je op zondag bij ons thuis kunt komen barbecueën, maar omdat we graag meedenken met wat écht bij je past. Veel mensen weten zelf niet zo goed waar ze behoefte aan hebben. Dit terwijl anderen het perfect lijken te weten, maar niet goed weten welke werkgever daar een match bij is. Ons ultieme doel is de ultieme fit. We gaan dus uitvoerig met je in gesprek, je bent welkom bij ons op kantoor en we zijn altijd beschikbaar om met je mee te denken.  

5. We maken het persoonlijk!

Wat je tijdens een discussie gedurende de maandagochtend op kantoor juist liever niet doet, doen wij graag wel: we maken het persoonlijk. Dat zie je in onze gesprekken voorafgaand aan een voorstel bij een werkgever maar ook middels onze mentoring. Daarnaast kun je ons altijd bellen om op de koffie te komen, zelfs als je alleen even wilt sparren over jouw carrière, je doelen of problemen waar je mee zit. Geen koude mails daarnaast, maar vriendelijk en informeel contact. We bellen je ‘s ochtends nog net niet wakker om je naar je werk te sturen, maar we zijn graag beschikbaar voor je. 

  

6. Ook tijdens een detachering helpen we je omhoog richting een nieuwe werkgever

Ook als je al ergens gedetacheerd bent zetten wij de ladder klaar zodra je deze wilt beklimmen. Zodra je er klaar voor bent om de lat hoger te leggen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging ben je bij ons weer welkom. We zoeken dan netjes iemand die jouw oude rol kan overnemen en we begeleiden je richting een werkgever met meer uitdagingen en misschien wel meer beloningen. Ontwikkeling stimuleren we, dus groei! En wij groeien graag met je mee. We hebben altijd de volgende vacature voor je klaar staan.

Werken via PD