PD personeel bestaat 20 jaar

17 juli 2023

20 learnings uit 20 jaar PD personeel waar jij de vruchten van plukt

Hoera, wij bestaan 20 jaar! Op 18 juli 2003 begonnen twee enthousiaste vrienden met een gedeelde passie voor techniek aan een bijzonder avontuur. Wat destijds begon als een bescheiden onderneming, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat duizenden technische professionals heeft geholpen. We kijken met trots en vreugde terug op afgelopen 20 jaar naar al het werkgeluk dat wij hebben gecreëerd. En wij zullen dit blijven doen!

 

Blijf op de hoogte, want er staat veel moois op de planning. Op naar de volgende tien jaar. We kijk uit naar wat de toekomst zal gaan brengen!

PD personeel 20 jaar

Lees ook: Ontdek PD personeel buiten het werk – PD personeel 

 

20 learnings uit 20 jaar PD waar jij de vruchten van plukt!

We hebben veel geleerd afgelopen 20 jaar. Natuurlijk met pieken en dalen, maar we hebben vooral leuke en leerzame momenten gehad. Wij hebben de eer om met zoveel super gave opdrachtgevers te mogen werken. In 20 jaar tijd zijn er goede relaties op gedaan met zowel bedrijven als technische professionals, maar we hebben vooral een heleboel vrienden gemaakt! Een ander zijn werkgeluk is ook ons werkgeluk. Graag delen wij met jullie hieronder 20 learnings die we afgelopen 20 jaar hebben opgedaan!

 

Het gaat er niet alleen om wat jij kunt, maar ook wie je bent!

We willen jou dan ook graag leren kennen. In de 20 jaar dat we met mensen werken, zijn we erachter gekomen dat we door te kijken naar wie je bent wij het beste in elkaar naar boven kunnen halen. Daarom dat wij bij sollicitatiegesprekken niet alleen naar jouw werkzaamheden kijken, maar ook naar andere dingen die jij leuk vind om te doen.

 

Persoonlijke aandacht doet het uitstekend

Aanspreken met voornamen, vragen naar je weekend of persoonlijke hulp bij vragen. Wij horen vaak van onze professionals dat ze dit fijn vinden. Zo zei Ermis deze prachtige woorden over ons: Ik spreek Jessica nog steeds veel. Dat kan zelfs heel toegankelijk via WhatsApp. Ik kan wel zeggen dat Jessica mijn mentor is. Zij hielp me te worden wie ik vandaag de dag ben. Ik wil daarom PD personeel en persoonlijk Jessica bedanken voor alles wat ze voor me gedaan hebben. Ik ben nu echt heel blij met wat ik doe!”

Lees het verhaal van Ermis: Meer dan een detacheerder: Zo helpt PD personeel als mentor met jouw carrière – PD personeel

 

Direct en gemakkelijk contact

Geen formele mailtjes, niet naar een algemeen nummer bellen om vervolgens in de wacht te staan, maar gewoon (laagdrempelig) snel contact met jouw persoonlijke accountmanager. Via een simpel WhatsAppje of een berichtje via Facebook. Wat jij prettig vind!

 

”Het moet goed voelen”

Want meestal klopt het gevoel dat jij hebt. We hebben meerdere keren ervaren dat een baan, functie of werkplek bij iemand niet helemaal goed voelde en dat uiteindelijk ook bleek te zijn. Daar hebben wij van geleerd en daarom ook dat wij echt een baan aan je voorstellen die écht goed voelt!

 

Werkplezier resulteert in werkgeluk

Het is belangrijk om met een prettig gevoel naar je werk te gaan. Het is immers een groot deel van je leven, maar er zijn veel te veel mensen die niet met plezier naar hun werk gaan. Ons doel is om hier iets aan te doen daarom ook dat wij een aantal jaar geleden ”wij creëren werkgeluk” zijn gaan gebruiken. Wij krijgen namelijk het meeste energie van wanneer iemand gelukkig is op zijn werk!

Wij bestaan 20 jaar!

Dit waren 5 learnings uit 20 jaar PD. Lees hieronder verder voor de andere 15 interessante learnings. 

 

Transparantie en duidelijkheid

Wij zijn altijd duidelijk en transparant met onze werknemers. Ze weten wat er bij ons speelt!

 

Een goed salaris mag zeker niet ontbreken

Tijden veranderen en mensen veranderen, maar de wens naar een goed salaris blijft altijd. Dat weten we. Daarom ook dat wij er alles aan doen om jou het beste salaris te geven.

 

Een positieve werksfeer 

Een fijn gevoel op de werkvloer, af en toe een grapje maken en lachen. Wij vinden dat dat moet kunnen, want dat draagt bij aan werkgeluk!

 

Een goed balans tussen jouw werk- en privéleven 

Hou voor jezelf in de gaten of jouw balans tussen werk- en privé niet verstoord word. Afgelopen 20 jaar hebben we dit vaak gehoord. Als je wil kunnen we je daar altijd bij helpen!

 

Heel snel een nieuwe baan!

”Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder PD Personeel niet zo snel een passende baan had gevonden als nu het geval was. Ze waren razendsnel, en wisten precies wat ik zocht en wat daarbij zou passen aldus Joyce. Hoewel ik daarnaast nu bijna een jaar werkzaam ben bij deze opdrachtgever spreek ik Peter maandelijks. Hij komt dan langs bij mij op kantoor, we bespreken de status van mijn werk, hoe het gaat en of PD Personeel nog wat voor me kan betekenen.” 

Lees hier meer van Joyce: Hoe is het om te werken als GIS adviseur via PD Personeel? – PD personeel

 

Geef complimenten

Én ontvang complimenten! Want dit maakt iedereen gelukkiger. ”Ik vind dat je goed bezig bent” en ”jij hebt dit project echt hard gewerkt, wij zijn blij met jou”. Wij houden van complimenten geven (en ontvangen natuurlijk). 

 

Een luisterend oor

Wij bieden jou een luisterend oor, omdat we weten dat mensen soms gewoon even gehoord willen worden. Iets op werk wat je kwijt wil? Of iets in je privé situatie? Wij luisteren!

 

Wees eerlijk op je cv

Af en toe zien we het voorbij komen dat iemand niet helemaal eerlijk is op zijn CV. Dat werkt uiteindelijk alleen maar in je nadeel. Dus wees eerlijk op je CV, ook al heb je niet die super moeilijke master opleiding gedaan. Wij kijken vooral naar wie je bent.

 

Hulp bij jouw ontwikkeling 

‘’Er zijn nog twee belangrijke momenten waarop PD personeel me wist te helpen. Omdat ik als tekenaar aan de slag wil gaan heb ik een Revit certificering nodig. Dat heeft PD personeel mij gratis geboden. Dit biedt me de mogelijkheid om geweldige stappen vooruit te nemen. Ten slotte hielp PD personeel me indirect bij het vinden van een huis.” Aldus Sander.

Lees hier het hele verhaal van Sander: Zo haal je net als Sander alles uit jouw baan als junior projectvoorbereider in de bouw – PD personeel

 

Bedrijven houden van proactiviteit

Dit valt altijd goed bij de bedrijven en je hebt dan al gelijk een streepje voor. Dit kunnen we dan ook aan iedereen als tip meegeven. Dus lees je in, bekijk de website, eventueel social media en weet met wie je om tafel gaat!

 

Vragen mag altijd!

Vragen stellen kan en mag altijd en er is niet iets als een domme vraag. Iemand die vragen stelt tijdens sollicitaties komt over als nieuwsgierig. En dat is een skill die alle bedrijven wel zoeken!

 

De markt is in een constante beweging

20 jaar geleden zag de markt er compleet anders uit. Waar er voor 1 vacature 10 mensen in de rij stonden is dat tegenwoordig andersom. Maar ondanks dat blijft het werk altijd bestaan. En dat weten wij dan ook. We gaan door en halen voldoening uit het werkgeluk van al onze collega’s.

 

Ieder mens is uniek

En onze sollicitanten zijn dat ook. En dat is juist het leuke van werken met mensen, altijd is er iets anders wat je mee maakt. Daarom bestaat er geen handleiding over jou, Want jij bent uniek.

 

Je bent nooit helemaal uitgeleerd

Wij zien veel professionals doorstromen naar een hogere functie of een nieuw pakket werkzaamheden. Wij stimuleren dit juist. Van werkvoorbereider naar projectmanager? Dat kan!

 

PD personeel is meer dan een detacheerder, wij zijn jouw mentor!

Tot slot zien we onszelf niet als detacheerder, maar als mentor. We zijn er om te helpen en jouw te ontwikkelen. Dat is waar PD voor staat!

 

Ben jij toe aan een nieuwe stap? Kom werken via PD!  

Duizenden technische professionals gingen je al voor! Na 20 jaar ervaring te hebben in jouw branche weten wij hoe jij de beste baan kan vinden die bij je past. Bekijk onze vacatures óf heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Download ons brancheonderzoek