Werknemers informatie

PD personeel detacheren

 

Wil jij je technische kennis optimaal benutten en heb je assistentie nodig bij het vinden van interessante opdrachten, projecten of een werkgever waarbij jouw inzet maximaal benut wordt? Wij hebben een breed netwerk met opdrachtgevers die verder kijken dan wat nu nodig is voor hun organisatie. Dit betekend dat als je gedetacheerd bent via PD personeel wij samen met de opdrachtgever kijken hoe we ook in de toekomst wat voor elkaar kunnen betekenen waarbij er rekening gehouden wordt met jouw carrièreplanning. Door deze transparante en integrale aanpak waarbij feedback de input is voor een duurzame samenwerking kunnen wij jou ondersteunen bij de invulling van jouw carrière. Persoonlijke aandacht en een goede samenwerking zijn onderdeel van onze kernwaarden.

 

PD personeel bemiddelingen

In overeenstemming met jou en de opdrachtgever bepalen wij samen de manier van samenwerken. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij PD personeel centraal. Waar nodig verzorgen wij opleidingen, cursussen en middelen om jou te ondersteunen in jouw ontwikkeling. Werkgebieden die wij tot onze specialisatie rekenen zijn; elektrotechniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek, civiele techniek, bouwkunde, kantoor en commerciële functies in de technische sector. Natuurlijk hebben wij ook kennis van alle onderliggende disciplines zoals bijvoorbeeld meet & regeltechniek, piping, koeltechniek. Onze doelgroep is in het bezit van minimaal een MBO / HBO diploma of heeft aantoonbare werkervaring op dit niveau. Binnen al deze disciplines hebben wij ook internationale carrière mogelijkheden.

 

PD personeel mogelijkheden

Wij bieden oplossingen / mogelijkheden voor ZZP’ers, interim opdrachten, tijdelijke contracten, permanente plaatsingen en werving & selectie.

Detacheren: In overleg met jou en de opdrachtgever hebben wij mogelijkheden voor contracten voor bepaalde-, onbepaalde tijd of op projectbasis.

Werving & Selectie of recruitment: Indien de opdrachtgever aangeeft direct een contract met jou aan te willen gaan zorgen wij alleen voor de bemiddeling en maken daar afspraken over met de opdrachtgever. Vaak is dit voor de opdracht bekend en zullen wij deze keuze ook met jou bespreken.

Bemiddeling van ZZP’ers: Ben jij een ZZP’er en wil je graag je netwerk vergroten met onze dienstverlening dan is dat mogelijk. Voor meer informatie kun je dan contact met ons opnemen.

 

Sollicitatie procedure

Als jouw gegevens bij ons bekend zijn en wij hebben mogelijkheden om jou te bemiddelen bij een opdrachtgever zal er op basis van de bij ons bekende gegevens een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal jouw behoefte besproken worden en de mogelijkheden die er zijn om via PD personeel bemiddeld te worden. Dit intakegesprek brengt geen verplichtingen met zich mee. Het kan voorkomen dat een psychologische test onderdeel is van de procedure. Vervolgens worden volgens afspraak jouw gegevens bekend gemaakt bij één of meer opdrachtgevers van ons en zal er nagegaan worden of jouw profiel en behoefte aansluit bij de behoefte van onze opdrachtgever. Als er een match is dan houden wij jou daarvan op de hoogte en zullen jou begeleiden in het vervolgtraject. Dit vervolgtraject kan per opdrachtgever verschillen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Deze zijn per opdrachtgever en de CAO waar de opdrachtgever zich aan conformeert verschillend zijn. Wij zijn wettelijk verplicht om ons te houden aan een loonsverhoging verplichting dus er zal geen verschil zijn in de beloning van een gedetacheerde of een vaste medewerker. Zodra er duidelijkheid is over de arbeidsvoorwaarde zullen deze gecommuniceerd worden, wij zullen er alles aan doen om hier geen onduidelijkheden over te laten ontstaan.

 

Privacy statement

Persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, geheel conform de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) hieraan stelt. Kijk voor meer informatie bij onze disclaimer.