Vacature werkvoorbereider installatietechniek

ORG PD personeel cirkelWerkvoorbereider Installatietechniek W

Omgeving Breda, 40 uur per week

 

Voor de vacature werkvoorbereider installatietechniek met als specialisatie werktuigbouwkunde zoeken wij een kandidaat die per direct inzetbaar is in de regio Breda. In deze functie ben jij de spin in het web met overzicht. Je stelt offertes op, stuurt collega’s aan, zorgt dat leveringen op tijd binnen zijn, houdt contact met klanten, bent verantwoordelijk voor de projectplanning en budgetbewaking. Hier tegenover staat een grote vrijheid van handelen mits duurzaamheid en een lange termijnvisie aan jouw handelen ten grondslag ligt. Het is belangrijk dat je ervaring hebt in een verglijkbare functie omdat je direct aan de slag moet. In overleg met de directie maak je een planning en bespreek je wekelijks wat er speelt en hoe alles verloopt. Je krijgt hierbij ondersteuning en feedback waarbij het volgens klantenspecificaties opleveren van projecten centraal staat.

 

Opdrachtgever

De opdrachtgever is een familie bedrijf waarbij goed is nagedacht aan een lange termijn visie. Door elkaar regelmatig aan te spreken op verbeterpunten hebben zij een hoge kwaliteitsstandaard gecreëerd die zich terugbetaald in een groot tevreden klantenbestand. Als technisch installatiebureau hebben ze zich gespecialiseerd in “luxe” woningbouw en kleine utiliteitsprojecten. De interne communicatielijnen zijn kort en direct. Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de organisatie door te investeren in diverse opleidingsmogelijkheden.

 

Functievoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de vacature werkvoorbereider installatietechniek moet je in bezit zijn van een diploma op MTS 4 niveau en relevante werkervaring hebben aan de W kant. Je bent goed in het plannen van werkzaamheden en weet met een team van technisch specialisten projecten volgens klantspecificaties af te ronden. Ervaring met AutoCad en StabiCad zijn belangrijk voor deze functie omdat je regelmatig werkt in deze softwarepakketten. Je bent oplossingsgericht en denkt in mogelijkheden, door je ervaring weet je te voorkomen dat er problemen ontstaan.

 

Procedure

Heb je interesse in de vacature werkvoorbereider installatietechniek neem dan contact op met ons kantoor in Breda via de telefoon 076 548 21 00 of laat je cv toekomen per mail breda@pdpersoneel.nl ter attentie van Daniel Vogelezang of Joeri van de Beek. Wij doen de voorselectie voor deze opdrachtgever en dat doen wij in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Wij zullen tijdens dit gesprek aangeven of jij de geschikte kandidaat bent voor deze opdrachtgever en zullen jouw profiel vervolgens bespreken met deze opdrachtgever.

 

Kernwoorden:
technische vacature, werkvoorbereider, calculator, werkvoorbereider installatietechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde, installatiebureau, vacature, technische vacature, technisch beroep, technische functie, MBO opleiding, MIT, MTS, Brabant, project team, planning, coach, monteur, stabicad, breda, engineering, engineer, manager installatietechniek, Noord Brabant