vacature Technicus Gebouwgebonden Systemen

ORG PD personeel cirkelTechnicus Gebouwgebonden Systemen

Omgeving Utrecht, 40 uur per week

 

In de functie van Technicus Gebouwgebonden Systemen beheer jij gebouwautomatiseringssystemen, klimaatinstallaties en andere technische installaties die binnen een gebouw geïnstalleerd zijn. Je bent inhoudelijk op de hoogte van de lopende contracten en jij weet wanneer, binnen welke periode en bij welke storing je  moet benaderen. Je hebt regelmatig contact met buitenfirma’s en weet te voorkomen dat er grote storingen ontstaan. Je zorgt dat alle betrokken partijen regelmatig binnen de afgesproken termijnen onderhoud aan hun installaties plegen. Zelf ben je verantwoordelijk voor de 1e lijns storingen en onderhoud je contact met de klant. Binnen het contract stel jij de klant tevreden en stel jij je service- en oplossingsgericht op. Je krijgt één of meerdere projecten toegewezen afhankelijk van jouw kennis / ervaring en de complexiteit van de installaties. Je bent adviseur, coördinator, beheertechnicus, engineer en manager in één. Dit betekend een zeer afwisselende functie met veel vrijheid van handelen en verantwoordelijkheid.

 

Opdrachtgever
Deze Europese speler in de installatietechniek besteed veel aandacht aan leren en ontwikkelen. Ze zijn betrokken bij grote infrastructurele nieuwbouw en onderhoudscontracten. De kwaliteit van service ligt op een hoog niveau en hierin willen ze zich onderscheiden in de markt. Vanzelfsprekend zijn duurzaamheid en een positieve bijdrage aan de samenleving uitgangspunten bij het aannemen van projecten. Er heerst een ondernemende mentaliteit en een open cultuur. Door alle medewerkers de ruimte te geven voor innovatie en ondernemerschap heerst er een groot gevoel van samen. Er zijn diverse carrière mogelijkheden ook internationaal en het wordt actief gepromoot om hier gebruik van te maken.

 

Functievoorwaarden
Wil jij in aanmerking komen voor de vacature Technicus Gebouwgebonden Systemen dan heb je een opleiding HIT, HTS Werktuigbouwkunde of een andere relevante richting positief afgerond. Enige jaren ervaring in de installatietechniek, in de engineering of een andere werkvoorbereidende functie. Je weet goed met klanten om waar nodig denk je in commerciële mogelijkheden. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en weet uitdagingen snel te signaleren en voorkomt hiermee een escalatie. Kernwaarden bij deze opdrachtgever zijn klantgerichtheid, teamgeest, betrokkenheid en denken in mogelijkheden.

 

Wij bieden

In de functie van Technicus Gebouwgebonden Systemen bieden wij arbeidsovereenkomst van 40 uur per week, 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Op termijn bestaat de mogelijkheid dat je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst gaat. Een auto van de zaak is bespreekbaar maar niet vanzelfsprekend. Er zijn diverse opleidingstrajecten en hiermee ook doorgroeimogelijkheden.

 

Procedure
Heb je interesse in de vacature van Technicus Gebouwgebonden Systemen neem dan contact op met ons kantoor in Amersfoort via de telefoon 033 – 4656602 of laat je cv toekomen per mail amersfoort@pdpersoneel.nl ter attentie van Bas van den Brink of Michiel Vliek. Wij doen de voorselectie voor deze opdrachtgever en dat doen wij in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Wij zullen tijdens dit gesprek aangeven of jij de geschikte kandidaat bent voor deze opdrachtgever en zullen jouw profiel  vervolgens bespreken met deze opdrachtgever.

 

Kernwoorden:
technische vacature, technicus, projectmanager, contractmanager, beheertechnicus, installatietechniek, werktuigbouwkunde, koeltechniek, projectmanagement, HBO opleiding, MIT, vacature, Utrecht,  planning, klantgericht, calculator, werkvoorbereider, engineering, engineer, manager installatietechniek, onderhoudswerkzaamheden, gebouwautomatiseringssystemen