Vacature Technicus Elektrotechniek

ORG PD personeel cirkelTechnicus / werkvoorbereider Elektrotechniek

Omgeving Noord Brabant, 40 uur per week

Voor een landelijk werkende totaal installateur in Noord Brabant hebben wij een vacature openstaan voor een technicus elektrotechniek die graag zich graag bezig houdt met complexe projecten.

Deze opdrachtgever is heeft diverse vestigingen door het land en mag veel grote opdrachtgevers tot zijn klantenkring leveren. Ze blinken uit in het maken van duidelijke afspraken en ze bieden totaaloplossingen met betrekking op elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Hun doel is doorlopend innoveren en ontwikkelen waardoor hun dienstverlening op een bijzonder hoog niveau komt te liggen.

 

Gevraagd profiel

Als Technicus Elektrotechniek ben je samen met de projectleider verantwoordelijk voor de voortgang van lopende projecten en een goede voorbereiding hiervan. Dit betekend dat je organisatorisch en technisch inzetbaar bent. Dus een goede manier van communiceren en vastlegging van werkzaamheden op meerder niveau’s is essentieel.

Je bent in staat om binnen complexe projecten op detail te kunnen sturen waardoor mogelijke problemen in een vroeg stadium herkend worden. Je zal regelmatig in gesprek zijn met leveranciers, onderaannemers, opdrachtgevers, interne afdelingen en adviseurs. Je geeft zelf advies over de te gebruiken producten en zorgt dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen de installatietechniek. Je kan tekeningen lezen en aanpassen. Je hebt ervaring met het functioneel aansturen van collega’s.

 

Om deze functie een juiste invulling te geven vragen wij het volgende:

  • Een afgeronde MTS opleiding bij voorkeur in de richting elektrotechniek of installatietechniek;
  • Ervaring binnen de installatietechniek / utiliteit;
  • Een geldig VCA certificaat en een rijbewijs B;
  • Brede elektrotechnische kennis;
  • Werkervaring met de organisatie rond grote installaties;
  • Kennis met calculeren en voorbereiden van utiliteitsprojecten.

Aanbod

Bij onze opdrachtgever is het belangrijk dat je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Er heerst een goede balans tussen werk- en privé. Inschaling gebeurd op basis van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau. Werktijden, 5 keer 8 uur per week.

 

Spreekt de vacature Technicus Elektrotechniek jou aan en wil je graag in gesprek komen met deze opdrachtgever laat dat ons dan weten per mail Breda@pdpersoneel graag ontvangen wij jouw cv en een korte motivatie waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Voor meer informatie over deze technische vacature kun je contact met mij op nemen via 076-5482100 en vragen naar Daniel Vogelezang.

Procedure
Sollicitatieprocedure is als volgt, na ontvangst van jouw cv en een korte motivatie gaan wij na of dit past bij de functie en indien wij mogelijkheden zien ontvangen wij jou graag voor een kennismakingsgesprek. Wij zullen vervolgens de opdrachtgever informeren en dan zullen er nog één of twee gesprekken plaatsvinden bij de opdrachtgever. De eerste periode zal je gedetacheerd worden bij deze opdrachtgever en bij goed functioneren staat de mogelijkheid open tot een rechtstreeks dienstverband.

Kernwoorden:
technische vacature, technicus, project, werkvoorbereider, werkvoorbereiding, mit, mbo, hbo techniek, elektrotechniek, installatietechniek, utiliteit, noord brabant,  opleiding, vacature, energietechniek, industrie, projecten, engineering