vacature Service monteur mechatronica

ORG PD personeel cirkelService monteur mechatronica

Omgeving Amersfoort, 40 uur per week

 

In de functie van Service monteur mechatronica ben jij, in een team van 10 collega’s verantwoordelijk voor de installatie, service en inbedrijfstelling van toonaangevende machines in de voedingsmiddelenindustrie. Het werkgebied is de Benelux en opdrachtgevers zijn vlees, snacks, aardappel, kaas, soepen, salades verwerkende industrieën. De apparatuur waar je mee in aanraking komt kunnen zowel aan het begin bij de grondstoffen tot aan de verpakkingsinstallaties staan. In dat opzicht is dit een zeer afwisselende baan en daarom is het belangrijk dat je in contact staat met je collega’s en in teamverband je werk doet. Alle service monteurs nemen hierin verantwoordelijkheid voor elkaars werkzaamheden. Ervaring in de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica op minimaal MBO niveau is essentieel voor de vacature service monteur mechatronica.

 

Opdrachtgever
De opdrachtgever is meer dan alleen een machineleverancier. Zij zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat devacature-service-engineer voedingsindustrie in de breedste zin van het woord bedient. Van grondstof tot verpakking en alles wat daar tussen zit. Daarbij vestigen zij de aandacht op het service aspect. Door een exclusieve samenwerking met toonaangevende fabrikanten van machines en installaties, kunnen zij ondersteuning verlenen bij de selectie en aankoop van hoogwaardige apparatuur voor het fabriceren van diverse producten. Tevens ontwikkelen en leveren zij installaties welke afgestemd zijn op productontwikkelingen in een bedrijf. Hierbij kan je denken aan eenvoudige randapparatuur tot klantspecifieke automatisering.

 

Functievoorwaarden
Wil jij in aanmerking komen voor de vacature Technicus Gebouwgebonden Systemen dan heb je een opleiding HIT, HTS Werktuigbouwkunde of een andere relevante richting positief afgerond. Enige jaren ervaring in de installatietechniek, in de engineering of een andere werkvoorbereidende functie. Je weet goed met klanten om waar nodig denk je in commerciële mogelijkheden. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en weet uitdagingen snel te signaleren en voorkomt hiermee een escalatie. Kernwaarden bij deze opdrachtgever zijn klantgerichtheid, teamgeest, betrokkenheid en denken in mogelijkheden.

 

Wij bieden

In de functie van Service monteur mechatronica bieden wij arbeidsovereenkomst van 40 uur per week, een zelfstandige functie en een prettige werksfeer. De eerste contractperiode loopt via PD personeel.  Op termijn bestaat de mogelijkheid dat je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst gaat. Bij de vacature service monteur mechatronica kan je gebruik maken van een representatieve auto. Er zijn diverse opleidingstrajecten en hiermee ook doorgroeimogelijkheden.

 

Procedure
Heb je interesse in de vacature van Service monteur mechatronica neem dan contact op met ons kantoor in Amersfoort via de telefoon 033 – 4656602 of laat je cv toekomen per mail amersfoort@pdpersoneel.nl ter attentie van Bas van den Brink of Michiel Vliek. Wij doen de voorselectie voor deze opdrachtgever en dat doen wij in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Wij zullen tijdens dit gesprek aangeven of jij de geschikte kandidaat bent voor deze opdrachtgever en zullen jouw profiel  vervolgens bespreken met deze opdrachtgever.

 

Kernwoorden:
technische vacature, technicus, servicemonteur, mechatronica, voedingsmiddelenindustrie, landelijk, elektrotechniek werktuigbouwkunde, koeltechniek, MBO, HBO opleiding, vacature, Amersfoort,  klantgericht, zelfstandig, engineering, engineer, installatietechniek, onderhoudswerkzaamheden, service-engineer, technisch onderhoud