Vacature recruiter Amersfoort

HIER BEGINT JOUW TOEKOMST ALS RECRUITER BIJ PD PERSONEEL AMERSFOORT

Goed nieuws! We hebben het druk bij PD personeel in Amersfoort. Reden genoeg dus om versterking te zoeken in de vorm van een recruiter.

WAAR WERK JE AAN

Kandidaten in de technische markt zijn al jaren schaars. Het is aan jou om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld de servicetechnicus of adviseur gebouw installatie voor onze opdrachtgever. Juist vanwege de schaarste zie jij dit als een fantastische uitdaging. Het zou mooi zijn als je beschikt over een netwerk en kennis hebt van het recruiten via social media zoals Linkedin en Facebook. Uiteraard kun je ook gebruik maken van andere media om de juiste kandidaat te vinden.

Je vindt het leuk om met de kandidaten in gesprek te gaan om hun motivatie te achterhalen. Wat zoeken ze precies? Waar worden ze blij van? Is het de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever? Om de juiste kandidaat te vinden stel je zelf vacatureteksten op. Jij vertaalt de wensen van de opdrachtgever in pakkende teksten voor onze online vacatures. Je plaatst deze op onze website en op social media.

Verder ben je veel met je collega’s in overleg om te sparren over vacatures, kandidaten en opdrachtgevers. Jullie gaan samen op zoek naar de juiste match en vieren uiteraard elk succes!

WAAROP KUN JE REKENEN

Voor deze functie als recruiter in Amersfoort kun je rekenen op een passend salaris, ingeschaald op basis van je leeftijd, ervaring en opleidingsniveau. Je krijgt de ruimte om jezelf in je eigen tempo te ontwikkelen. Je kunt terugvallen op de ervaring van je collega’s die altijd klaar staan om je te helpen. Samen gaan jullie voor succes. Deze functie is per direct invulbaar. Zowel parttime als fulltime.

Wil je meer weten over PD personeel?

HIER WORDEN WIJ ENTHOUSIAST VAN

Omdat jij graag kandidaten wilt helpen bij het vinden van de mooiste vacatures in de techniek, weet jij dat deze functie helemaal bij jou past. En doordat je jezelf herkent in het volgende lijstje, weten wij het ook zeker. Jij hebt:

  • Een HBO diploma
  • Ervaring met het werven via social media
  • Al enige werkervaring als recruiter in de arbeidsbemiddeling. Als je deze ervaring opgedaan hebt in de techniek zou dat helemaal mooi zijn.
  • Een gezonde dosis humor
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden

HIER BEN JE OP JE BEST ALS RECRUITER

Ons team bestaat uit personen met allemaal hun eigen specialiteit, inbreng en karakter. Gezamenlijk zorgen wij dat onze kandidaten een nieuwe of misschien wel eerste stap in hun loopbaan kunnen maken. Dit doen wij in de specialisaties werktuigbouwkunde, installatietechniek, elektrotechniek, bouwkunde en civiele techniek met kandidaten vanaf MBO tot Universitaire scholing.
Door onze persoonlijke aanpak binden we kandidaten aan onze organisatie waardoor we allemaal collega’s zijn.

Kortom; leuk werk in een nog leuker team!

HIER KUN JE SOLLICITEREN

Ben jij de recruiter die het leuk vind om ons team in Amersfoort te komen versterken? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar michiel@pdpersoneel.nl. Je kunt ook een Whatsapp sturen naar 06 23029862. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

WAAR KOM JE TE WERKEN

Wat je over ons moet weten? We zijn een nuchter, praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda. De meeste mensen werken hier jaren, wat in onze ogen een goed teken is. We lopen hard voor elkaar en lachen ook veel. Bijvoorbeeld die keer dat het zo warm was. Als je dat verhaal wilt horen, moet je maar gewoon solliciteren.