Vacature recruiter Alkmaar

HIER BEGINT JOUW TOEKOMST ALS RECRUITER IN ALKMAAR

Ben jij een aanjager? Vind je het tof om kandidaten te werven voor de mooiste vacatures in de techniek? Realiseer jij vervolgens een plaatsing bij een van onze (toekomstige) opdrachtgevers? Succes met deze nieuwe commerciële uitdaging als recruiter.

WAAR WERK JE AAN

Kandidaten in de technische markt zijn al jaren schaars. Het is aan jou om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld de werkvoorbereider of projectleider voor onze opdrachtgever. Juist vanwege de schaarste zie jij dit als een fantastische uitdaging. Het zou mooi zijn als je beschikt over een netwerk en kennis hebt van het recruiten via social media zoals Linkedin en Facebook. Uiteraard kun je ook gebruik maken van andere media om de juiste kandidaat te vinden.

Je vindt het leuk om met de kandidaten in gesprek te gaan om hun motivatie te achterhalen. Wat zoeken ze precies? Waar worden ze blij van? Is het de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever? Om de juiste kandidaat te vinden stel je zelf vacatureteksten op. Jij vertaalt de wensen van de opdrachtgever in pakkende teksten voor onze online vacatures. Je plaatst deze op onze website en op social media.

Verder ben je veel met je collega’s in overleg om te sparren over vacatures, kandidaten en opdrachtgevers. Jullie gaan samen op zoek naar de juiste match en vieren uiteraard elk succes!

Jij wilt graag meewerken aan de realisatie van teamsuccessen in plaats van te werken aan persoonlijke targets. Behalve tijdens een potje hooghouden met al je PD collega’s, want dan ga je uiteraard wel voor je eigen winst! Je kunt terugvallen op de ervaring van je collega’s die altijd klaar staan om je te helpen. Samen gaan we voor succes!

WAAROP KUN JE REKENEN

 • Een uitdagende functie als junior / medior recruiter voor 32 – 40 uur binnen de leukste arbeidsbemiddelaar van Nederland;
 • De kans om je te ontwikkelen, omringd door enthousiaste, gedreven en ervaren collega’s;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring met daarbij natuurlijk 8% vakantiegeld en een riante bonusregeling op basis van het door het kantoor opgestelde begroting;
 • Elk half jaar bekijken we samen je ontwikkeling, competenties en wensen, waarna we gezamenlijke vervolgdoelen stellen voor je eigen ontwikkeling. Het volgen van een passende opleiding hoort hierbij tot de mogelijkheden.
Wil je meer weten over PD personeel?

HIER WORDEN WIJ ENTHOUSIAST VAN

Omdat jij het tof vind om mensen te helpen bij het vinden van de mooiste banen in de techniek en daarbij je commerciële talent moet benutten om dit te realiseren, weet jij dat deze functie helemaal bij jou past. En doordat je jezelf herkent in het volgende lijstje, weten wij het ook zeker:

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en een opleiding MER, Commerciële Economie, Technische bedrijfskunde of vergelijkbaar gevolgd;
 • Je bent starter of hebt enige relevante werkervaring;
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Ervaring met SEO is een pré;
 • Je hebt ervaring met online marketing en employer branding of wilt je hierin verdiepen;
 • Social media hebben geen geheimen voor je en kun je inzetten als recruitment tool;
 • Je maakt makkelijk contacten, bent communicatief vaardig en vindt het leuk om de contacten te onderhouden;
 • Je bent energiek en blijft dit ook wanneer situaties wat lastiger zijn;
 • Je bent geduldig, hebt lef, bent overtuigend, oprecht en kunt goed luisteren;
 • Je bent een teamspeler, flexibel en bereid een grote diversiteit aan werkzaamheden op te pakken.

HIER KUN JE SOLLICITEREN

Ben jij de recruiter die het leuk vind om ons team bouw & infra in Alkmaar te komen versterken? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar peter@pdpersoneel.nl. Je kunt ook een Whatsapp sturen naar telefoonnummer 06 – 13 48 60 45. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

WAAR KOM JE TE WERKEN

Wat je over ons moet weten? We zijn een nuchter, praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda. We lopen hard voor elkaar en lachen ook veel.

PD personeel is specialist op het gebied van detacheren van technisch personeel op mbo+, hbo en wo niveau. Wij helpen technische specialisten door ze te begeleiden naar een passende vervolgstap in hun carrière. Veelal met als uiteindelijk doel een overname door onze opdrachtgevers.

De organisatie van PD personeel kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, denken in mogelijkheden en het creëren van kansen. Het ontwikkelen en laten (door)groeien van onze mensen staat hierbij centraal. Van recruiter naar accountmanager, van accountmanager naar unitmanager. Alles is allemaal mogelijk, de bal ligt bij jou.