Vacature Projectleider Besturingstechniek

PD personeel vacatureProjectleider Besturingstechniek

Omgeving Alkmaar, 40 uur per week

Wij hebben een openstaande vacature voor een projectleider met een elektrotechnische achtergrond in de machinebouw en industrie. Je zal ingezet worden bij een innoverend elektrotechnische organisatie in Noord Holland met als doel een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Deze opdrachtgever bestaat meer dan 80 jaar en met meer dan 35 medewerkers leveren ze installaties en besturingen voor onder andere transportinstallaties, waterverwerking en voedselindustrie. De uitgangspunten bij deze industriële installaties en besturingen zijn; duurzaamheid, kwaliteit en innovatie.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van nationale- en internationale projecten. Logistiek, techniek, projectadministratie, overeengekomen afspraken met opdrachtgevers en inzet van medewerkers zijn hierbij de variabelen die tot jouw beschikking staan. Indien er zich commerciële mogelijkheden voordoen herken je deze en weet je dit te vertalen in nieuwe opdrachten. Andere belangrijke aspecten binnen deze functie zijn risicoanalyses, milieu, veiligheid, financiële verantwoording en rapportages. De projecten bieden technisch een gezonde uitdaging en kunnen binnen de kaders van machinebouw en industrie redelijk divers zijn. Technische uitdagingen zijn een grote drijfveer van dit installatiebureau.

Gevraagd profiel
Wil jij een goede invulling geven aan deze technische vacature dan zijn de gestelde criteria voor deze functie dat je een opleiding op HBO niveau afgerond hebt of aantoonbare ervaring bezit in een vergelijkbare functie op HBO niveau. Kennis van meet en regeltechniek, besturingstechniek, industriële installaties en of machinebouw. Ervaring met softwarepakketten; MS projects, installoffice – instacalc en MS office. Talenkennis; mondeling en schriftelijk Nederlands en Engels. En in het bezit van een rijbewijs B.
Je bent positief ingesteld, denkt in mogelijkheden en weet het beste uit mensen te halen. Dat je in deze functie een teamplayer moet zijn spreekt voor zich.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden komen tot stand in overleg met de opdrachtgever en afhankelijk van jouw achtergrond, opleiding en aantoonbare ervaring. Indien je nog niet beschikt over de gevraagde kennis en ervaring maar deze functie spreekt jou wel aan dan zijn er wellicht opleidingsmogelijkheden om jou op termijn in te kunnen zetten op deze of een verglijkbare functie.

Spreekt deze functie jou aan en wil je graag in gesprek komen met deze opdrachtgever laat dat ons dan weten per mail leroy@pdpersoneel graag ontvangen wij jouw cv en een korte motivatie waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Voor meer informatie over deze technische vacature kun je contact met mij op nemen via 072-5279060 en vragen naar Leroy Sayers.

Procedure
Sollicitatieprocedure is als volgt, na ontvangst van jouw cv en motivatie gaan wij na of dit past bij de functie en indien wij mogelijkheden zien ontvangen wij jou graag voor een kennismakingsgesprek. Wij zullen vervolgens de opdrachtgever informeren en dan zullen er nog één of twee gesprekken plaatsvinden bij de opdrachtgever. De eerste periode zal je gedetacheerd worden bij deze opdrachtgever en bij goed functioneren staat de mogelijkheid open tot een rechtstreeks dienstverband.

Kernwoorden:
technische vacature, projectleider, elektrotechniek, installatietechniek, projectmanager, projectmanagement, HBO opleiding, besturingstechniek, noord holland, energietechniek, industrie, commercieel, besturingen, machinebouw, engineering, meet en regeltechniek, installatiebureau