vacature Project Engineer Koeltechniek

ORG PD personeel cirkelProject Engineer Koeltechniek

Omgeving Amersfoort, 40 uur per week

 

De opdrachtgever staat bekend om zijn uitstekende service en het nakomen van afspraken. Binnen de koeltechniek zijn ze specialist in het leveren en onderhouden van koelapparatuur zoals koelcellen, vriescellen en ijsmachines. De levering en installatie van deze apparatuur doen ze naast de installatie van grote warmtepompinstallaties. Waarbij de besturingssystemen van de installaties mooie uitdagingen bieden. Hierbij ligt de lat extreem hoog waarbij efficiëntie, duurzaamheid en gebruikersvriendelijkheid de uitgangspunten zijn.

 

Als project engineer koeltechniek ben je verantwoordelijk voor de commerciële trajecten, calculatie en ondersteuning naar het projectmanagement. Door het commerciële aspect in deze functie ben je vanaf het eerste moment betrokken bij de projecten. De functie is voor 80% intern en een auto van de zaak is onderdeel van de arbeidsvoorwaarden.

 

Gevraagd profiel
Wil jij deze openstaande technische functie een goede invulling geven dan zijn de gestelde criteria voor deze functie dat je een opleiding op HBO niveau afgerond hebt of aantoonbare ervaring bezit in een vergelijkbare functie op HBO niveau. Je ziet commerciële kansen en pakt deze op, hierbij heb je er plezier in om contact te onderhouden met relaties. Je bent in staat om collega’s aan te sturen goed en op meerdere niveaus te communiceren. Je bent probleemoplossend en kan koeltechnische installaties ontwerpen en construeren. Je bent onderdeel van het projectmanagement, bent goed met cijfers en je hebt oog voor detail. Vanuit jouw technische visie kun je een gedegen advies uitbrengen en bent ondernemend.

 

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden komen tot stand in overleg met de opdrachtgever en afhankelijk van jouw achtergrond, opleiding en aantoonbare ervaring. Indien je nog niet beschikt over de gevraagde kennis en ervaring maar deze functie spreekt jou wel aan dan zijn er wellicht opleidingsmogelijkheden om jou op termijn in te kunnen zetten op deze of een vergelijkbare functie.
Spreekt deze functie jou aan en wil je graag in gesprek komen met deze opdrachtgever laat dat ons dan weten per mail remco.van.meerveld@pdpersoneel.nl graag ontvangen wij jouw cv en een korte motivatie waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Voor meer informatie over de vacature project engineer koeltechniek kun je contact met mij op nemen via 038 222 2194 en vragen naar Remco van Meerveld.

 

Procedure
Sollicitatieprocedure is als volgt, na ontvangst van jouw cv en motivatie gaan wij na of dit past bij de functie en indien wij mogelijkheden zien ontvangen wij jou graag voor een kennismakingsgesprek. Wij zullen vervolgens de opdrachtgever informeren en dan zullen er nog één of twee gesprekken plaatsvinden bij de opdrachtgever. De eerste periode zal je gedetacheerd worden bij deze opdrachtgever en bij goed functioneren, staat de mogelijkheid open tot een rechtstreeks dienstverband.

 

Kernwoorden:
technische vacature, projectleider, projectengineer, project engineer, koeltechniek, airco, projectmanager, projectmanagement, HBO opleiding, vacature, Drenthe, LEAN, koelmachine, ijsmachines, commercieel, calculator, werkvoorbereider, engineering, engineer, koeltechnisch bureau, vriescel, landelijk