Vacature Lead Engineer Werktuigbouwkunde

ORG PD personeel cirkelLead Engineer werktuigbouwkunde

Omgeving Breda, 40 uur per week

 

In de functie van Lead Engineer Werktuigbouwkunde ben jij samen met de projectteams een belangrijke spil in de realisatie van projecten. Je bent verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en coördinatie van projecten binnen de installatietechniek. Hierbij neem je een leidende positie in en stuurt binnen jouw projecten diverse ontwerp en technische teams aan. Jij vertaalt specifieke klantwensen in een technisch haalbaar ontwerp en ondersteunt de projectleider bij de realisatie van de installaties. Je hebt contacten met diverse externe partijen, rapporteert naar het hoger management en ondersteunt de teams waar je mee samenwerkt op operationeel niveau en in hun ontwikkeling. Je draagt zorg en stuurt op de goede balans tussen werkkwaliteit en de kosten. Binnen kaders heb je een grote vrijheid van handelen en ben je baas over je eigen agenda.

 

Opdrachtgever
De opdrachtgever bestaat bijna 100 jaar en is een familiebedrijf. Het bedrijf heeft een professionele instelling en is trots op de opdrachten die het uitvoert. Er wordt altijd gewerkt met de beste materialen, gereedschap en mensen. De vakmensen die in dienst zijn bij deze opdrachtgever worden continu gestimuleerd om te groeien in hun werk en eigen ideeën worden altijd serieus genomen en behandeld. Kennis is kracht. De opdrachtgever is gevestigd in midden Brabant. De werkzaamheden kunnen landelijk plaatsvinden.

 

Functievoorwaarden
Als opleiding heb je HIT of een HTS Werktuigbouwkunde of een andere relevante richting positief afgerond. Enige jaren ervaring in de installatietechniek in de engineering of een andere werkvoorbereidende functie. Je weet het beste uit een team te halen en niet alleen op cijfers te managen maar ook op persoonlijk niveau te coachen. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en weet uitdagingen snel te signaleren en voorkomt hiermee een escalatie. Kernwaarden bij deze opdrachtgever zijn klantgerichtheid, teamgeest, betrokkenheid en denken in mogelijkheden.

 

Wij bieden

In de functie van Lead Engineer Werktuigbouwkunde bieden wij arbeidsovereenkomst van 40 uur per week, 24 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Op termijn bestaat de mogelijkheid dat je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst gaat. Een auto van de zaak is bespreekbaar maar niet vanzelfsprekend. Er zijn diverse opleidingstrajecten en hiermee ook doorgroeimogelijkheden.

.

 

Procedure
Heb je interesse in de vacature van Lead Engineer Werktuigbouwkunde neem dan contact op met ons kantoor in Breda via de telefoon 076 548 21 00 of laat je cv toekomen per mail breda@pdpersoneel.nl ter attentie van Daniel Vogelezang of Joeri van de Beek. Wij doen de voorselectie voor deze opdrachtgever en dat doen wij in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Wij zullen tijdens dit gesprek aangeven of jij de geschikte kandidaat bent voor deze opdrachtgever en zullen jouw profiel  vervolgens bespreken met deze opdrachtgever.

 

Kernwoorden:
technische vacature, lead engineer, projectengineer, project engineer, installatietechniek, werktuigbouwkunde, projectmanager, projectmanagement, HBO opleiding, MIT, vacature, Brabant, LEAN, project team, planning, coach, calculator, werkvoorbereider, engineering, engineer, manager installatietechniek, landelijk