Vacature Key Accountmanager Installatietechniek

 
Contact: PD personeel Amersfoort   tel. 033 – 465 66 02 mail Michiel Vliek
Niveau: HBO niveau, met ambitie en ondernemend
Contract: 40 uur per week, standplaats Amersfoort

Herken jij jezelf in de volgende woorden; informeel, resultaatgericht, humor, ondernemend, zelfstandig, slim werken, commercieel en techniek?

 

Bij PD personeel werken wij samen en zetten onze klanten centraal. Met elkaar bespreken wij de openstaande vacatures en de beschikbare kandidaten. Onze doelen stellen wij gezamenlijk en wij maken onderling afspraken wie wat gaat doen. Als Key Accountmanager in de installatietechniek draag jij zorg voor één of meer grote accounts waar per account gemiddeld 10 tot 15 projecten actief zijn.

 

PD personeel
PD personeel is gespecialiseerd in het detacheren van ambitieuze technici. Gedrevenheid, flexibiliteit en loyaliteit kenmerken de PD personeel organisatie. PD personeel gelooft in een persoonlijke eerlijke, enthousiaste benadering. Wij spreken de taal van de opdrachtgevers en de gedetacheerde medewerkers door regelmatig op de werkvloer aanwezig te zijn. Alleen op deze manier is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van opdrachtgevers en gedetacheerde medewerkers.
 

 

Wie zijn wij

De cultuur kan omschreven worden als betrokken, informeel en resultaatgericht waarbij de focus uitgaat naar het aanpassings- en reactievermogen van PD personeel.

 

In Amersfoort werken wij met 2 collega’s en wij hebben kantoren in Alkmaar, Breda. Het totale/ landelijke team bestaat totaal uit ruim 20 collega’s. Vakgebieden waarin wij detacheren zijn: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele techniek en Technical Sales.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 • • Werven en selecteren van nieuwe werknemers;
  • Verkrijgen van nieuwe opdrachten bij jouw Key accounts;
  • Werven en selecteren van kandidaten;
  • Invullen van detacheringsopdrachten;
  • Inspireren, coachen en ondersteunen van werknemers;
  • Onderhouden en vergroten van je commerciële netwerk;
  • Behoefte van opdrachtgevers en werknemers bepalen en samen tot een plan van aanpak komen.

Competenties

 • Je legt gemakkelijk contacten en weet deze met wederzijds respect te onderhouden;
 • Je hebt kennis van zaken en bent een betrouwbare gesprekspartner;
 • Je bent bereid om jezelf kwetsbaar op te stellen en positief om te gaan met feedback;
 • Je bent energiek en blijft dit ook in moeilijke situaties, je bent oplossingsgericht.

Wat breng jij mee

Bij het detacheren van onze kandidaten is het essentieel dat je naast commerciële vaardigheden ook in het bezit bent van een gezonde interesse in de installatietechniek. Hiermee kun je de benodigde diepgang aanbrengen in de gesprekken die je voert met kandidaten en opdrachtgevers. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring op HBO niveau. Je bent in het bezit van een rijbewijs en woonachtig in de omgeving van Amersfoort.

 

 

Sollicitatieprocedure
Na ontvangst van jouw motivatie en CV zullen wij schriftelijk of telefonisch aangeven of je in aanmerking komt voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatieprocedure bestaat uit maximaal 2 gesprekken.

 

Jouw motivatie en CV kun je sturen naar michiel.vliek@pdpersoneel.nl en voor meer informatie over de vacature accountmanager detacheringen kun je telefonisch contact opnemen met Michiel Vliek via 033 – 465 66 02. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

 

<< PD carrière