Vacature Engineer Meet en Regeltechniek

PD personeel vacatureOnderzoektechnicus Meet & Regeltechniek

Omgeving Noord Holland, 36 uur per week

Voor een grote opdrachtgever in Noord Holland hebben wij een vacature openstaan voor een meet en regeltechnicus die graag zich graag bezig houdt met de ontwikkeling van nieuwe producten.

Deze opdrachtgever is verantwoordelijk voor het drinkwater, rioolwater, grondwaterpeil, zuiveringsinstallaties en dijken, kortom, alles wat met water te maken heeft. Belangrijke speerpunten zijn de veiligheid en innovatieve omgang met watergerelateerde projecten. Bij onze opdrachtgever werken ze met veel plezier aan verschillende projecten in de hele watercyclus.

 

Bij deze organisatie willen ze graag investeren op het gebied van educatie en doorgroeimogelijkheden. Ze zijn op zoek naar aanpakkers en zetten de ontwikkeling van de medewerkers centraal, dit komt de organisatie zeer ten goede. Het aantal nieuwe projecten neemt toe en onze opdrachtgever is zich meer aan het professionaliseren binnen deze dynamische branche.

 

Gevraagd profiel

Als Onderzoekstechnicus M&R heb je samen met je collega’s de verantwoordelijkheid voor goed functionerende proefinstallaties en -opstellingen met als doel verschillende onderzoeksvragen te beantwoorden. In deze functie stel je monitorsystemen en installaties op en lever je samen met het team een bijdrage aan de realisatie en de inzet ten behoeve van de watertechnologische onderzoeken. Je doet een breed scala aan onderzoeken, variërend van een analyse van foutieve rioolaansluitingen tot en met de realisatie en bewerkstelliging van een complete proefinstallatie voor de behandeling van drinkwater, afvalwater of oppervlaktewater. Je verzorgt en verwerkt gegevens in de databases. Dit doe je vaak in samenwerking met verschillende teams. Daarnaast ben je op meerdere locaties inzetbaar binnen de organisatie.

 

Om deze functie een juiste invulling te geven vragen wij het volgende:

  • Een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in de richting procestechniek of meet- en regeltechniek;
  • Ervaring met meet- en regelsystemen en proces-technische apparatuur;
  • Een geldig VCA certificaat en een rijbewijs B;
  • Enige kennis en ervaring met dataverwerkingsprogramma’s en projectmatig werken;
  • Een creatieve geest, probleemoplossend vermogen en een praktische instelling;
  • Organisatorische skills, een flexibele werkethiek en reisbereidheid tijdens werktijd.

Aanbod

Bij onze opdrachtgever staat groei en ontwikkeling centraal, waardoor zij bereid zijn om te investeren in hun personeel. Er heerst een goede balans tussen werk- en privé. Inschaling gebeurd op basis van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau. Werktijden, 4 keer 9 uur per week geniet de voorkeur.

 

Spreekt de vacature engineer meet en regeltechniek jou aan en wil je graag in gesprek komen met deze opdrachtgever laat dat ons dan weten per mail shannon@pdpersoneel graag ontvangen wij jouw cv en een korte motivatie waarom jij denkt geschikt te zijn voor deze functie. Voor meer informatie over deze technische vacature kun je contact met mij op nemen via 072-5279060 en vragen naar Shannon Gomez.

Procedure
Sollicitatieprocedure is als volgt, na ontvangst van jouw cv en een korte motivatie gaan wij na of dit past bij de functie en indien wij mogelijkheden zien ontvangen wij jou graag voor een kennismakingsgesprek. Wij zullen vervolgens de opdrachtgever informeren en dan zullen er nog één of twee gesprekken plaatsvinden bij de opdrachtgever. De eerste periode zal je gedetacheerd worden bij deze opdrachtgever en bij goed functioneren staat de mogelijkheid open tot een rechtstreeks dienstverband.

Kernwoorden:
technische vacature, onderzoek, project, meet en regeltechniek, procestechniek, mbo, hbo techniek, elektrotechniek, installatietechniek, watermanagement, besturingstechniek,  opleiding, noord holland, energietechniek, industrie, plc, besturingen, engineering, watermanagement