Consultant detachering Alkmaar

HIER BEGINT JOUW TOEKOMST ALS CONSULTANT DETACHERING

Goed nieuws!
We hebben het druk bij PD personeel Bouw & Infra BV in Alkmaar! Reden genoeg dus om versterking te zoeken in de vorm van een consultant detachering. Deze versterking zoeken wij in de vorm van een consultant die ons gaat helpen om de groei van de afgelopen jaren voort te zetten.

WAAR WERK JE AAN

Kandidaten in de technische markt zijn al jaren schaars. Het is aan jou om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld de werkvoorbereider nieuwbouw of de projectleider renovatie voor onze opdrachtgever. Juist vanwege de schaarste zie jij dit als een fantastische uitdaging. Je vindt het leuk om met de kandidaten in gesprek te gaan om hun motivatie helder te krijgen. Wat zoeken ze precies? Waar worden ze blij van? Is het de ideale kandidaat voor onze opdrachtgever?

Dat ga jij achterhalen!

Wil je meer weten over PD personeel?

HIER WORDEN WIJ ENTHOUSIAST VAN

  • Een afgeronde HBO opleiding;
  • Uitgebreide kennis omtrent het werven via social media;
  • Enige werkervaring als recruiter of consultant in de arbeidsbemiddeling (in de techniek zou helemaal mooi zijn);
  • Een brede interesse;
  • Een flexibele instelling;
  • Een gezonde dosis humor;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Het zou mooi zijn als je beschikt over een groot netwerk en kennis hebt van het recruiten via social media zoals Linkedin en Facebook. Uiteraard kun je ook gebruik maken van andere media om de juiste kandidaat te vinden.

HIER BEN JE OP JE BEST ALS CONSULTANT DETACHERING

PD personeel is een informele, laagdrempelige organisatie. Je hebt hierdoor gemakkelijk contact met al je collega’s en de directie. Loop je ergens tegenaan? Geen probleem, er is altijd een iemand die je kan bijstaan met kennis en ervaring. We bemiddelen voornamelijk in de techniek en hebben een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Door onze persoonlijke aanpak binden we kandidaten aan onze organisatie waardoor we allemaal collega’s zijn.

Het team bouw & infra bestaat uit vier personen met allemaal hun eigen specialiteit, inbreng en karakter. Gezamenlijk zorgen wij dat onze kandidaten een nieuwe of misschien wel eerste stap in hun loopbaan kunnen maken. Dit doen wij in de specialisaties bouwkunde en civiele techniek met kandidaten vanaf MBO tot Universitaire scholing.

HIER KUN JE SOLLICITEREN

Ben jij de consultant detachering die het leuk vind om ons team bouw & infra in Alkmaar te komen versterken? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar peter@pdpersoneel.nl. Je kunt ook een Whatsapp sturen naar telefoonnummer 06 134 860 45. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken of onze wensen op elkaar aansluiten.