Accountmanager werktuigbouwkunde & Industrie Alkmaar

HIER BEGINT JOUW TOEKOMST ALS ACCOUNTMANAGER WERKTUIGBOUWKUNDE & INDUSTRIE

Goed nieuws!
We hebben het druk bij PD personeel in Alkmaar! Reden genoeg dus om versterking te zoeken in de vorm van een Accountmanager Werktuigbouwkunde & Industrie. Deze versterking zoeken wij in de vorm van een accountmanager die ons gaat helpen om de groei van de afgelopen jaren voort te zetten.

WAAR WERK JE AAN

Specialisten in de technische markt zijn al jaren schaars. Het is aan jou om gemotiveerde specialisten zoals werkvoorbereiders, engineers, projectleiders of managers te werven voor onze opdrachtgevers.  Je vindt het leuk om met de kandidaten in gesprek te gaan om hun motivatie helder te krijgen. Wat zoeken ze precies? Waar worden ze blij van? Wat is het beoogde carrière traject?  Is het de  beste match en ideale kandidaat voor onze opdrachtgever?

Dat ga jij achterhalen!

Wil je meer weten over PD personeel?

HIER WORDEN WIJ ENTHOUSIAST VAN

  • Een afgeronde HBO opleiding of een afgeronde MBO 4 opleiding met aanvullende cursussen & trainingen;
  • Je bent sales gericht, nieuwsgierig en doortastend;
  • Je hebt kennis van werving via social media;
  • Enige werkervaring als recruiter of consultant in de arbeidsbemiddeling;
  • Enige werkervaring in de b2b markt;
  • Een brede interesse in het connecten en bijeenbrengen van mensen;
  • Humor;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.

Het zou mooi zijn als je beschikt over een netwerk en kennis hebt van het recruiten via social media zoals Linkedin en Facebook. Uiteraard kun je ook gebruik maken van andere media om de juiste kandidaat te werven.

HIER BEN JE OP JE BEST ALS ACCOUNTMANAGER

PD personeel is een informele, laagdrempelige organisatie. Je hebt hierdoor veel contact met al je collega’s en de directie. Loop je ergens tegenaan? Geen probleem, er is altijd een iemand die je kan bijstaan met kennis en ervaring. We bemiddelen voornamelijk in de techniek en hebben een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Door onze persoonlijke aanpak binden we kandidaten aan onze organisatie waardoor we allemaal collega’s zijn.

De afdeling Werktuigbouw, Bouwkunde & Civiel bestaat momenteel uit zes collega’s met allemaal hun eigen specialisme, inbreng en karakter. De vacature is uitbreiding op deze huidige groep collega’s. Gezamenlijk zorgen wij dat onze kandidaten een nieuwe of misschien wel eerste stap in hun loopbaan kunnen maken. Dit doen wij in de specialisaties werktuigbouwkunde, industrie, bouwkunde en civiele techniek met kandidaten vanaf MBO tot Universitaire scholing. In het kantoor Alkmaar werken totaal 16 collega’s.

HIER KUN JE SOLLICITEREN

Ben jij de accountmanager werktuigbouwkunde & industrie,  die het leuk vind om de afdeling in Alkmaar te komen versterken? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar martijn.bouwman@pdpersoneel.nl. Je kunt ook een Whatsapp sturen naar telefoonnummer 0620435452 Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken of onze wensen op elkaar aansluiten.