Vacature accountmanager techniek Alkmaar

HIER BEGINT JOUW TOEKOMST ALS ACCOUNTMANAGER TECHNIEK BIJ PD PERSONEEL ALKMAAR

Verantwoordelijk zijn voor je eigen business door je eigen werk te plannen, creëren en uit te bouwen binnen een hecht en werklustig team. Doelen stellen we gezamenlijk op en zijn we ook gezamenlijk verantwoordelijk voor. En dit allemaal bij een organisatie die jou de vrijheid èn de middelen geeft om dit ook te kunnen bewerkstelligen. Ben jij dè specialist in het vakgebied (installatie) techniek, toe aan een uitdagende vervolgstap en unieke omgeving waar je de ruimte krijgt voor je eigen ontwikkeling en succes, dan zijn wij op zoek naar jou!

DE FUNCTIE

PD personeel is specialist in het bemiddelen van middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel. Op onze kantoren zijn de diverse vakgebieden verdeeld over gespecialiseerde businessunits. Het kantoor in Alkmaar is reeds jaren succesvol actief in de installatietechniek en we willen dit verder gaan uitbouwen, met jou!

De functie van accountmanager kenmerkt zich door de 360° rol die we van je verwachten. In de 360° rol ben je verantwoordelijk voor het recruiten, bemiddelen en begeleiden van nieuwe externe specialisten. Je bent tevens verantwoordelijk voor het creëren van afzetmogelijkheden en het maken van commerciële afspraken binnen het vakgebied installatietechniek. Door jouw uitstekende kennis van de markt en ondernemende manier van werken weet je vraag en aanbod voorspoedig bij elkaar te brengen en bouw je binnen enkele maanden een stabiel werkend bestand op.

Je wordt daarbij uiteraard ondersteund en gefaciliteerd door je collega’s en unit manager. Je kunt op kantoor gaandeweg te allen tijde ondersteuning van je collega’s verwachten en sparren met naaste collega’s vanuit onze andere kantoren. Succes maken doe je samen!

WAT HEBBEN WIJ IN DE AANBIEDING:

 • Een uitdagende functie als accountmanager voor 36 – 40 uur binnen de leukste arbeidsbemiddelaar van Nederland;
 • De kans om je te ontwikkelen, omringd door enthousiaste, gedreven en ervaren collega’s;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring met daarbij natuurlijk 8% vakantiegeld en een riante bonusregeling op basis van het door het kantoor opgestelde begroting;
 • Elk half jaar bekijken we samen je ontwikkeling, competenties en wensen, waarna we gezamenlijke vervolgdoelen stellen voor je eigen ontwikkeling. Het volgen van een passende opleiding hoort hierbij tot de mogelijkheden.
Wil je meer weten over PD personeel?

WAT ZIEN WIJ GRAAG:

 • Aantoonbaar HBO werk & denkniveau;
 • Relevante werkervaring van meer dan 2 jaar;
 • Je hebt affiniteit met techniek en sales ervaring (in bijvoorbeeld het aanbieden van producten of diensten)
 • Of je hebt ervaring in een technische buitendienstfunctie en ambieert een accountmanagersfunctie
 • In staat zelfstandig te acquireren en rendabele commerciële afspraken te maken;
 • Je bent flexibel en bereid een grote diversiteit werkzaamheden op te pakken;
 • Je bent zelf startend, evenwichtig, creatief, energiek, welbespraakt en hebt een flinke dosis humor;
 • Je bent oplossingsgericht, komt afspraken na, bent een inspirator binnen het team en je laat je niet door tegenslagen uit het veld slaan;
 • Je bent een uitstekende en vertrouwenwekkende gesprekspartner voor zowel je klanten als je interne en externe collega’s;
 • In het bezit van rijbewijs B

DE ORGANISATIE

PD personeel is specialist op het gebied van detacheren van technisch middelbaar- en hoger opgeleid personeel. Vanuit 4 kantoren door het land en een specialistisch kantoor op Schiphol nemen wij technische specialisten aan de hand en begeleiden ze naar een passende vervolgstap in hun carrière, zowel voor de langere termijn bij PD als met een uiteindelijke overname door onze klanten. Wij voorzien klanten in capaciteitsvraagstukken en bieden ze oplossingen voor zowel projectmatige opdrachten voor de langere termijn als structurele invulling.
De organisatie van PD personeel kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, denken in mogelijkheden en het creëren hiervan. Het ontwikkelen en laten (door)groeien van onze mensen staat hierbij centraal. Van recruiter naar junior/medior/senior accountmanager, van senior accountmanager naar unitmanager. Alles is mogelijk, de bal ligt bij jou.

HIER KUN JE SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden? Laat het ons weten! Je kunt voor meer vragen terecht bij Ciska Beukema: 072 – 527 90 60. Als je wilt solliciteren kun je je cv met motivatie sturen naar ciska.beukema@pdpersoneel.nl. Je kunt ook een whatsapp sturen naar telefoonnummer 06 – 33 62 00 15. We komen graag met je in contact!