Accountmanager machinebouw en industrie Alkmaar

HIER BEGINT JOUW TOEKOMST ALS ACCOUNTMANAGER MACHINEBOUW EN INDUSTRIE

Stel je voor, het is maandagochtend, je komt aan op een modern kantoor en start je dag met een heerlijk kop koffie. Je maakt een praatje over het weekend met de gezelligste collega’s die er zijn en begint de dag al met een lach. Een dag niet gelachen is immers een dag niet geleefd. De sfeer op kantoor is ongedwongen, er heerst een open cultuur en als organisatie staat werkgeluk centraal. Een vrijdagmiddagborrel, bedrijfsfeesten en etentjes. Zie jij het al zitten? Het kan allemaal bij PD!

PD is een landelijke specialist in het bemiddelen van middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel. Vanuit onze kantoorlocaties in Alkmaar, Amersfoort en Breda zijn we actief in de bemiddeling van specialisten in de diverse technische vakgebieden. Voor ons kantoor in Alkmaar zijn we op zoek naar een accountmanager die zich kenmerkt door een actieve rol te spelen in de groei van de organisatie doormiddel van het ontwikkelen van je eigen business en verantwoordelijk te zijn voor je eigen klant portefeuille.

Ben jij de ambitieuze duizendpoot die op zoek is naar een veelzijdige job als accountmanager binnen de technische detachering en heb jij de ambitie om verantwoordelijk te willen zijn voor je eigen klant portefeuille en daarbij zelf de business te gaan ontwikkelen? PD geeft je de vrijheid en middelen om dit te kunnen bewerkstelligen.

HIER WORDT JIJ RAZEND ENTHOUSIAST VAN

De functie van Consultant / Accountmanager kenmerkt zich door een combinatie van B2B sales, business ontwikkeling, HR, beheer en uitbreiding van de accounts en projecten.

 • Je draagt zorg voor de ontwikkeling van de (new) business in het vakgebied werktuigbouwkunde en het daarbij behorende rendement. Als aanjager draag je bij aan het commerciële succes van het team.
 • Je kent de markt, je weet hoe je de potentiële technisch specialisten kan werven via nieuwe en bestaande wervingskanalen. Je weet als ambassadeur van je opdrachtgevers je potentiële nieuwe externe medewerkers te enthousiasmeren en aan je te binden.
 • HR taken, zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het voeren van voortgangsgesprekken, ARBO en VCU gerelateerde werkzaamheden m.b.t. de lopende projecten.
 • Je draait je hand er niet voor om met bestaande en nieuwe relaties commerciële afspraken te maken voor de lange termijn. Je staat hierbij voor een langdurige en waardevolle samenwerking voor alle partijen. Deze werkwijze weet je met jouw enthousiasme en energie feilloos op je collega’s binnen je unit over te brengen.
Wil je meer weten over PD personeel?

WAT HEB JIJ IN HUIS – ENTHOUSIASME, COMMERCIËLE GEDREVENHEID EN HUMOR!

 • MBO/ HBO werk- en denk niveau.
 • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling, techniek, sales en B2B is een pré.
 • Je bent flexibel en bereid een grote diversiteit werkzaamheden op te pakken.
 • Je bent een uitstekende en vertrouwenwekkende gesprekspartner voor zowel je klanten als je interne en externe collega’s.
 • Je bent proactief, energiek, commercieel en hebt veel lef.
 • In het bezit van rijbewijs B.

WAAROP KUN JE REKENEN – UITDAGING, ONTWIKKELING, GEZELLIGHEID EN WERKGELUK!

Bij PD kun je rekenen op een werkplek die voelt als thuiskomen. Jouw expertise om onze organisatie nog beter te maken wordt daarom gewaardeerd door o.a.:

 • Een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn en de ruimte krijgt om je functie naar eigen inzicht in te vullen.
 • Wij hebben oog voor wie je bent, wat je kan en waar je jezelf in wil ontwikkelen. Daarom bieden we je ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden voor bijscholing in je vakgebied.
 • Een werkgever waarbij werkgeluk, lachen en plezier centraal staan; gezelligheid gaat gepaard met hard werken. Dit houdt in meerdere malen per jaar bedrijfsuitjes, etentjes en borrels.
 • Salaris tussen €2600 en €3800 per maand (o.b.v. fulltime dienstverband).
 • 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en pensioenregeling.

SOLLICITEER DIRECT!

Ben je enthousiast en geïnteresseerd in een gesprek? Stuur je cv en motivatie naar maria@pdpersoneel.nl. Je kunt voor meer vragen terecht bij Manon Smal – Rameau of Maria Sotiriadou via telefoonnummer 072 – 527 90 70 (Hoofdkantoor in Alkmaar).