Accountmanager machinebouw en industrie Alkmaar

HIER BEGINT JOUW TOEKOMST ALS ACCOUNTMANAGER MACHINEBOUW EN INDUSTRIE

Goed nieuws!
We hebben het druk bij PD personeel in Alkmaar! Reden genoeg dus om versterking te zoeken in de vorm van een accountmanager machinebouw en industrie. Deze accountmanager gaat ons helpen om de groei van de afgelopen jaren voort te zetten.

WAAR WERK JE AAN

Deze fulltime zelfstandige functie van accountmanager kenmerkt zich door de 360° rol. In deze 360° rol ben je verantwoordelijk voor het recruiten, bemiddelen en begeleiden van nieuwe externe specialisten. Je bent tevens verantwoordelijk voor het creëren van afzetmogelijkheden en het maken van commerciële afspraken binnen jouw vakgebied. Door je uitstekende (toekomstige) kennis van de markt en ondernemende manier van werken weet je vraag en aanbod bij elkaar te brengen en bouw je binnen enkele maanden een stabiel werkend bestand op.

Je wordt daarbij uiteraard ondersteund en gefaciliteerd door je collega’s en unit manager. Je kunt op kantoor te allen tijde ondersteuning van je collega’s verwachten en sparren met naaste collega’s vanuit onze andere kantoren. Succes creëren doe je samen!

Wil je meer weten over PD personeel?

WAT BIEDEN WIJ

 • Een uitdagende functie als accountmanager voor 32 – 40 uur per week binnen de leukste arbeidsbemiddelaar van Nederland;
 • De kans om je te ontwikkelen, omringd door enthousiaste, gedreven en ervaren collega’s;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring met daarbij natuurlijk 8% vakantiegeld, 30 vakantiedagen en een riante bonusregeling op basis van de door het kantoor opgestelde begroting;
 • Volop doorgroeimogelijkheden, afhankelijk van je ambitie;
 • Een auto van PD personeel, afhankelijk van je ervaring;
 • Elk half jaar bekijken we samen je ontwikkeling, competenties en wensen, waarna we gezamenlijke vervolgdoelen stellen voor je eigen ontwikkeling. Het volgen van een passende opleiding hoort hierbij tot de mogelijkheden.

HIER WORDEN WIJ ENTHOUSIAST VAN

 • Aantoonbaar HBO werk & denkniveau;
 • Je bent sales gericht, nieuwsgierig en doortastend;
 • In staat zelfstandig te acquireren en rendabele commerciële afspraken te maken;
 • Je hebt sales ervaring (in bijvoorbeeld het aanbieden van producten of diensten);
 • Gezonde interesse in techniek;
 • Je bent zelfstandig, een doorzetter, energiek, welbespraakt en hebt een flinke dosis humor;
 • Je bent oplossingsgericht, komt afspraken na en hebt overtuigingskracht;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

HIER BEN JE OP JE BEST ALS ACCOUNTMANAGER

PD personeel is een informele, laagdrempelige organisatie. Je hebt hierdoor veel contact met al je collega’s en het management. Loop je ergens tegenaan? Geen probleem, er is altijd iemand die je kan bijstaan met kennis en ervaring. We bemiddelen voornamelijk in de techniek en hebben een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Door onze persoonlijke aanpak binden we kandidaten aan onze organisatie waardoor we allemaal collega’s zijn.

De afdeling Machinebouw & Industrie, Bouwkunde & Civiel bestaat momenteel uit zes collega’s met allemaal hun eigen specialisme, inbreng en karakter. De vacature is uitbreiding op deze huidige groep collega’s. Gezamenlijk zorgen wij dat onze kandidaten een nieuwe of misschien wel eerste stap in hun loopbaan kunnen maken. Dit doen wij in de specialisaties werktuigbouwkunde, industrie, bouwkunde en civiele techniek met kandidaten vanaf MBO+ tot Universitaire scholing. In het kantoor Alkmaar werken totaal 16 collega’s.

HIER KUN JE SOLLICITEREN

Ben jij de accountmanager machinebouw & industrie, die het leuk vindt om de afdeling in Alkmaar te komen versterken? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar leroy.sayers@pdpersoneel.nl. Je kunt ook een Whatsapp sturen naar telefoonnummer 06 – 57 21 80 40. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken of onze wensen op elkaar aansluiten.