Vacature Accountmanager Breda

Vacature Accountmanager detacheringen

 

Contact: PD personeel Breda tel. 076 – 548 21 00 mail Daniel Vogelezang
Niveau: HBO niveau, met ambitie en ondernemend
Contract: 40 uur per week, standplaats Breda

 

Functieomschrijving
Bij PD krijg je als Accountmanager de verantwoordelijkheid om in teamverband invulling te geven aan de gemaakte commerciële afspraken. Je verzorgt een netwerk van opdrachtgevers en werknemers waarbij jij invulling weet te geven aan hun behoefte. Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het uitbreiden van het netwerk met klanten die gebruik willen maken van onze dienstverlening.

 

PD personeel
Wij zijn een lerende organisatie die de medewerkers in staat stelt de dienstverlening aan te passen aan een voortdurend veranderende omgeving door scholing, zelfstudie of interne kennisoverdracht. Wij hebben ons gespecialiseerd in het detacheren van hoger opgeleide medewerkers in de technische sector. De mogelijkheden en wederzijdse behoeftes worden vastgelegd in een persoonlijk ontwikkelplan. Hierbij verwachten wij dat jezelf initiatief neemt en dat wij samen bepalen wat het beste aansluit bij de behoefte. De cultuur kan omschreven worden als betrokken, doelgericht waarbij de focus uitgaat naar het aanpassings- en reactievermogen van PD personeel.

 

Doel van de functie
Het in de behoefte voorzien van werknemers en opdrachtgevers ten aanzien van een passende baan of kandidaat. Kansen invullen waarbij wij onze dienstverlening kunnen uitbreiden.

 

Plaats in de organisatie
Als interne ondernemer (accountmanager) waarbij je Business Manager je ondersteunt en coached in het behalen van je gezamenlijk bepaalde doelstellingen.

 

Bevoegdheden
Jij bepaalt zelf de verantwoordelijkheid die je neemt in je werkzaamheden en in overleg met je Business Manager worden er afspraken gemaakt over je bevoegdheden. Dus hoe meer verantwoordelijkheid hoe meer bevoegdheid.

 

Kerntaken

 • Werven en selecteren van nieuwe werknemers;
 • Verkrijgen van nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe werkgevers;
 • Invullen van detacheringsopdrachten;
 • Inspireren, coachen en ondersteunen van werknemers;
 • Onderhouden en vergroten van je commerciële netwerken;
 • Behoefte van opdrachtgevers en werknemers bepalen en samen tot een plan van aanpak komen.

Competenties

 • Je legt gemakkelijk contacten en weet deze met wederzijds respect te onderhouden;
 • Je kan rustig en vertrouwenwekkend het woord voeren, toont kennis van zaken en weet actief te luisteren;
 • Je kan situaties goed inschatten en durft deze anders te benaderen dan wat ‘normaal’ is;
 • Je draagt bij aan het gezamenlijk resultaat, ook wanneer je daarbij niet direct persoonlijk belang hebt;
 • Je bent bereid om jezelf kwetsbaar op te stellen en positief om te gaan met feedback;
 • Je bent energiek en blijft dit ook in moeilijke situaties, je bent oplossingsgericht.

Technische kennis
Binnen ons werkgebied is het essentieel dat je naast commerciële vaardigheden ook in het bezit bent van een gezonde interesse in de technische sector. Hiermee kun je de verwachte diepgang aanbrengen in de gesprekken die je voert met medewerkers en opdrachtgevers.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die aantoonbare werkervaring hebben op HBO niveau en in het bezit zijn van een rijbewijs B. Kennis van de vakgebieden werktuigbouwkunde en / of elektrotechniek is een pre.


Kernwoorden

recruiter, detacheren, commercieel, techniek, vacature, detacheringen, accountmanager, consultant, detacheringsbureau, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, engineer, engineering, bouwkunde, personeel, bemiddeling, buitendienst, ondernemen, commercieel, recruitment, recruiting

 

<< Interne vacatures