Vacature Accountmanager Amersfoort

Herken jij jezelf in de volgende woorden; informeel, resultaatgericht, humor, ondernemend, zelfstandig, slim werken, commercieel en techniek?

 

Over PD personeel
PD personeel is gespecialiseerd in het detacheren van ambitieuze technici. Gedrevenheid, flexibiliteit en loyaliteit kenmerken de PD personeel organisatie. PD personeel gelooft in een persoonlijke eerlijke, enthousiaste benadering. Wij spreken de taal van de opdrachtgevers en de gedetacheerde medewerkers door regelmatig op de werkvloer aanwezig te zijn. Alleen op deze manier is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van opdrachtgevers en gedetacheerde medewerkers.

De cultuur kan omschreven worden als betrokken, informeel en resultaatgericht waarbij de focus uitgaat naar het aanpassings- en reactievermogen van PD personeel.

 

In Amersfoort werken wij met vier collega’s en wij hebben kantoren in Alkmaar en Breda. In totaal werken wij met uit ruim 20 collega’s. Vakgebieden waarin wij detacheren zijn: Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde, Civiele techniek en Technical Sales.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Bij PD personeel werken wij samen en zetten onze klanten centraal. Met elkaar bespreken wij de openstaande vacatures en de beschikbare kandidaten. Onze doelen stellen wij gezamenlijk en wij maken onderling afspraken wie wat gaat doen. Je draagt bij aan het vergroten van het netwerk wat is opgebouwd binnen de installatietechniek en creëert kansen die kunnen leiden tot een arbeidsbemiddeling.

  • Werven en selecteren van nieuwe werknemers;
  • Verkrijgen van nieuwe opdrachten bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers;
  • Invullen van detacheringsopdrachten;
  • Inspireren, coachen en ondersteunen van werknemers;
  • Onderhouden en vergroten van je commerciële netwerk;
  • Behoefte van opdrachtgevers en werknemers bepalen en samen tot een plan van aanpak komen.

Competenties

  • Je legt gemakkelijk contacten en weet deze met wederzijds respect te onderhouden;
  • Je hebt kennis van zaken en bent een betrouwbare gesprekspartner;
  • Je bent bereid om jezelf kwetsbaar op te stellen en positief om te gaan met feedback;
  • Je bent energiek en blijft dit ook in moeilijke situaties, je bent oplossingsgericht.

Wat breng jij mee

Bij het detacheren van onze kandidaten is het essentieel dat je naast commerciële vaardigheden ook in het bezit bent van een gezonde interesse in de technische sector. Hiermee kun je de benodigde diepgang aanbrengen in de gesprekken die je voert met kandidaten en opdrachtgevers. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring op HBO niveau. Je bent in het bezit van een rijbewijs en woonachtig in de omgeving van Amersfoort.

 

Sollicitatieprocedure
Na ontvangst van jouw motivatie en CV zullen wij schriftelijk of telefonisch aangeven of je in aanmerking komt voor een sollicitatiegesprek. De sollicitatieprocedure bestaat uit maximaal 2 gesprekken.

 

Jouw motivatie en CV kun je sturen naar michiel.vliek@pdpersoneel.nl en voor meer informatie over de vacature accountmanager detacheringen kun je telefonisch contact opnemen met Michiel Vliek via 033 – 465 66 02. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

 

<< Interne vacatures