Vacature accountmanager detachering

HIER BEGINT JOUW TOEKOMST ALS ACCOUNTMANAGER DETACHERING IN ALKMAAR

Help jij ons kandidaten te werven voor de mooiste vacatures in de techniek? En realiseer jij vervolgens een plaatsing bij een van onze (toekomstige) opdrachtgevers? Succes met deze nieuwe uitdaging als accountmanager detachering.

WAAR WERK JE AAN

Jij begeleidt kandidaten bij het maken van de juiste vervolgstap in zijn of haar carrière. Je doet dit door eerst in gesprek te gaan met de kandidaat. Door jou open en persoonlijke instelling weet jij de ambities, mogelijkheden en wensen te achterhalen. Vervolgens bepaal je welke opdrachtgevers het beste aansluiten bij dit profiel. Daarbij kun je altijd de ervaring en kennis van je collega’s inschakelen.
Je stelt de kandidaat voor bij (toekomstige) opdrachtgevers en gaat mee naar de sollicitatiegesprekken. Uiteindelijk begeleid je de kandidaat bij het maken van de juiste keuze.
Na de plaatsing zorg jij er voor dat de door jouw gerealiseerde projecten succesvol blijven. Dit doe je door betrokken te blijven en regelmatig te evalueren.

Jij wilt graag meewerken aan de realisatie van teamsuccessen in plaats van te werken aan persoonlijke targets. Behalve tijdens een potje darten met je collega’s Leroy, Ciska, Lynn, Suzan, Arjan, Marleen of Peter. Want dan ga je uiteraard wel voor je eigen winst!

HIER KUN JE OP REKENEN

Voor deze functie als accountmanager in Alkmaar kun je rekenen op een passend salaris, ingeschaald op basis van je leeftijd, ervaring en opleidingsniveau. Je krijgt de ruimte om jezelf in je eigen tempo te ontwikkelen. Je kunt terugvallen op de ervaring van je collega’s die altijd klaar staan om je te helpen. Samen gaan jullie voor succes.

Wil je meer weten over PD personeel?

HIER WORDEN WIJ ENTHOUSIAST VAN

Omdat jij graag kandidaten wilt helpen bij het vinden van de mooiste functies in de techniek, weet jij dat deze functie helemaal bij jou past. En doordat je jezelf herkent in het volgende lijstje, weten wij het ook zeker:

  • Je maakt makkelijk contacten en vind het leuk om de contacten te onderhouden
  • Je bent energiek en blijft dit ook wanneer situaties wat lastiger zijn
  • Je bent commercieel en bent als geen ander in staat om bedrijven en kandidaten aan elkaar te koppelen
  • Als het even kan heb je al relevante werkervaring en als dit binnen de technische sector is, zou dat helemaal geweldig zijn
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je durft jezelf te zijn en jezelf niet altijd even serieus te nemen

HIER KUN JE SOLLICITEREN

Ben jij de recruiter die het leuk vind om ons team in Alkmaar te komen versterken? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar ciska@pdpersoneel.nl. Je kunt ook een Whatsapp sturen naar telefoonnummer 06 336 200 15. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

WAAR KOM JE TE WERKEN

Wat je over ons moet weten? We zijn een nuchter, praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda. De meeste mensen werken hier jaren, wat in onze ogen een goed teken is. We lopen hard voor elkaar en lachen ook veel.