Accountmanager detacheren

Vacature acountmanagerZit het bemiddelen van technisch personeel ook in jouw bloed? Wij hebben diverse uitdagende mogelijkheden voor een accountmanager op verschillende locaties.

Onze visie is dat iedereen die werkzaam is bij de PD groep de mogelijkheid moet hebben om zich te ontwikkelen. Hiermee zorgen wij dat de opgedane kennis binnen de PD groep gewaarborgd blijft. Wij ondersteunen elkaar in het behalen van doelstellingen. De teamleden binnen de PD groep bepalen voor een groot gedeelte hun eigen vrijheid door initiatief te nemen en kansen in de markt te benutten. Bij ons mag je fouten maken als wij er maar van kunnen leren. Kijk voor meer informatie bij onze interne vacatures, of neem direct contact op met ons op via carriere@pdpersoneel.nl of per telefoon 072-5279070

 

 

Vacature Accountmanager

Bij PD krijg je als Accountmanager de verantwoordelijkheid om in teamverband invulling te geven aan de gezamenlijk bepaalde doelstellingen.  Je onderhoudt een netwerk van opdrachtgevers en werknemers waarbij jij invulling weet te geven aan hun behoeften. Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het uitbreiden van het netwerk met opdrachtgevers die gebruik willen maken van onze dienstverlening.

 

Functie Accountmanager Key Accountmanager Installatietechniek Recruiter
PD personeel Amersfoort PD personeel Amersfoort
PD personeel Alkmaar

 

 

Stageplaats of afstuderen

Op zoek naar een stageplaats of wil je afstuderen binnen de personeelsbemiddeling?

Bij PD krijg je als stagiaire of afstudeerder ook de mogelijkheid om je verdere te ontwikkelen tijdens je studie. Hierdoor kun je in een later stadium een weloverwogen beslissing nemen of dit vak je aanspreekt en hierin verder wilt. Sta je op het punt om af te studeren neem dan contact met ons want we gaan graag in gesprek en bespreken met jou de mogelijkheden binnen de PD groep.

 

Neem voor stage- en afstudeer mogelijkheden contact op met Dennis Wilmans of per telefoon 072-5279070