Technical Sales

Technisch commerciële vacatures op MBO/HBO niveau!

Ben je op zoek naar vacatures sales binnen een technische omgeving, bekijk dan de mogelijkheden bij onze opstaande commerciële vacatures. PD personeel is de specialist in het detacheren van professionals voor sales vacatures binnen opdrachtgevers die actief zijn in de technische wereld. Heb jij een commerciële opleiding gevolgd en heb je inmiddels ervaring opgedaan in een technische omgeving, dan ben jij wellicht de ideale kandidaat voor één van onze openstaande commerciële vacatures. Wij leren jou graag kennen! Bekijk onder het kopje sales vacatures onze openstaande commerciële vacatures. Als er interessante sales vacatures voor jou bij staan, reageer dan vandaag nog en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden binnen onze vacatures sales met je te bespreken.

 

Sales in een technische sector.

Onze commerciële vacatures bevinden zich in diverse werkgebieden en diverse regio’s binnen Nederland. Zoek jij een commerciële vacature binnen de aannemerij, machinebouw of bij een technisch bedrijf, dan zou het zomaar kunnen zijn dat wij de ideale commerciële vacature voor jou open hebben staan. Aan de hand van jouw wensen en ervaring bepalen wij samen binnen welke commerciële vacature jij het beste gedetacheerd kan worden. Wij kijken naar je opleidingsniveau en je ervaring, maar wij vinden de persoonlijke match één van de belangrijkste zaken bij het invullen van de commerciële vacatures bij onze opdrachtgevers.

 

Detacheren technisch commerciële functies.

Wij zijn voor onze technische opdrachtgevers altijd op zoek naar talent om onze vacatures sales in te vullen. Ben jij MBO/HBO of WO geschoold dan kan jij zomaar de volgende salesmedewerker binnendienst/buitendienst of bedrijfsleider zijn voor één van onze technische opdrachtgevers binnen de vacatures sales. Ben jij hét commerciële talent waar wij naar op zoek zijn en word je enthousiast van de functieomschrijvingen in onze vacatures sales, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Heeft u juist vacatures sales open staan en heeft u moeite met het vinden van het juiste commerciële talent? Dan maken wij graag persoonlijk kennis met u om te bepalen of wij de ideale professional in huis hebben. U kunt contact opnemen met één van onze medewerkers via nummer 072 – 527 90 77 of vult u ons contact formulier in op de website.