Stage arbeidsbemiddeling Amersfoort
Kantoren: …..
PD personeel Amersfoort

samen_pdpersoneel

Stagiaire functieomschrijving

Binnen ons jonge en enthousiaste team hebben wij momenteel een plek vrij voor een energieke stagiair. PD personeel Amersfoort B.V. wil zich verder ontwikkelen op het gebied van Social Media in de markt van werkzoekenden. Daarbij willen wij actiever gebruik maken van onze website, LinkedIn, jobsites, Facebook e.d. Dit zal ons in staat stellen onze marktgroep beter te bereiken. Tijdens je stage zal je veel bezig zijn met commerciële acties, het voorbereiden en begeleiden van marketing acties naar werkzoekende / opdrachtgevers en het actief inzetten van Social Media. Uiteraard bieden wij de ruimte en mogelijkheid voor jou om opdrachten voor je studie te vervullen tijdens je stage in de arbeidsbemiddeling.

 

Gevraagd

  • Je volgt momenteel een HBO studie richting: Commerciële Economie, Business Management, MER, HRM, Communicatie o.i.d.;
  • Je bent handig met marketing communicatie en aanverwante zaken;
  • Je hebt ruime ervaring met het contact leggen via Social media;
  • Je hebt een regelend / coördinerende instelling;
  • Je bent 3 tot 4 dagen in de week beschikbaar voor een stage in de arbeidsbemiddeling;
  • Je bent een echte aanpakker en werkt doelgericht.

Geboden

Een volledige werkplek inclusief PC / telefoon en de ruimte tot ontwikkeling. Ruimte voor eigen inbreng en tijd om invulling te geven aan je stageopdracht. Samenwerken is één van onze kernwaarde en dat betekend dat je vanaf de eerste dag onderdeel uitmaakt van het team. En natuurlijk ontvang je een stagevergoeding.

 

Contact

Wil jij in aanmerking komen voor een stage arbeidsbemiddeling op ons kantoor in Amersfoort neem dan contact op met Michiel Vliek per mail of

telefonisch 033 – 4656602

 

Kernwoorden

stage arbeidsbemiddeling, stagiaire, stageplaats, Amersfoort, eindstage, HBO, social media, Linkedin