Skid Engineer

Skid Engineervacature-skidbouw-engineering, Skidbouw en vacatures

PD personeel heeft diverse opdrachtgevers in de offshore en piping industrie die veel ervaring hebben in het engineeren van Skid installaties. Skidbouw is een specialisme wat zijn toepassing kent in de offshore, procestechnologie, olie- en gas industrie. Bij Skidbouw wordt de procesinstallatie modulair opgebouwd op een frame of in een container. Op deze manier wordt een complete installatie prefab gebouwd onder ideale condities en zijn er minder installatiewerkzaamheden nodig op locatie.

 

Onze partners zijn gespecialiseerde in de engineering van Skids. De volgende vakgebieden zijn dan van toepassing: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, procestechniek, industriƫle automatisering, meet en regeltechniek, constructie, piping, certificering en management. Door deze vakgebieden te bundelen en in teamverband / projectteams te werken kan voldaan worden aan de allerhoogste kwaliteitsstandaards. Het concurrentievoordeel van onze partners zit hem in de bundeling van alle technische disciplines binnen de engineering van Skids.

 

Het ontwerpen en de engineering van Skid gaat als volgt: De aanvraag wordt toegewezen aan een projectmanager en die zal op basis van de aanvraag een team van technisch specialisten samenstellen die de Skid zullen gaan engineeren. Het kan zijn dat in het offerte stadium al informatie is ingewonnen bij diverse engineers om een juiste prijsopgave te doen. Vervolgens wordt er een projectplan opgesteld waarin alle betrokken partijen hun verantwoordelijkheden vastleggen. Alle betrokken teamleden werken vervolgens individueel en of gezamenlijk hun toegewezen deelproject verder uit. Op gezette tijden gepland en ongepland kom je met het projectteam samen om alle engineering op te lijnen zodat alles efficiƫnt en gedetailleerd op elkaar aansluit volgens de gestelde normen van de opdrachtgever.

 

Wil je bijdragen aan een projectteam in de engineering van Skids als Skid Engineer of in een andere functie? Neem voor meer informatie contact op met PD personeel Alkmaar 072 – 5729060

 

Kernwoorden

skid engineer, skidbouw, piping, engineer, engineering, procestechniek, procestechnologie,vacature , HBO elektrotechniek, HBO procestechniek, HBO werktuigbouwkunde, vacature, Offshore, prefab engineering