PD professionals

CiskeBeukemaInformatie PD professionals


PD professionals is gespecialiseerd in het detacheren van ambitieuze medewerkers op kantoor en in de commercie bij technisch georiënteerde opdrachtgevers op mbo-, hbo- en/of universitair niveau. Gedrevenheid, flexibiliteit en loyaliteit kenmerken de PD professionals organisatie. PD professionals streeft steeds naar een optimale toegevoegde waarde voor alle betrokkenen. Wij zetten onze opdrachtgevers en medewerkers centraal in onze dienstverlening.

 

Persoonlijke benadering

PD professionals gelooft in een persoonlijke, eerlijke en enthousiaste benadering. Onze Account Managers spreken de taal van de opdrachtgevers en de medewerkers door regelmatig op de werkvloer aanwezig te zijn. Alleen op deze manier is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van opdrachtgevers en medewerkers. Detacheren is een vak en bij PD professionals staat hierin de mens centraal.

 

Dienstverlening

De dienst die PD professionals levert is het bemiddelen van kantoor en commerciële medewerkers naar een arbeidsrelatie die overeenkomt met de behoefte van de opdrachtgever en de medewerker. Dit betekend dat wij flexibel zijn in de arbeidsverhouding die men met elkaar aan wil gaan. Diensten die wij hierin hanteren zijn: detachering, detavast, project detachering, outsourcing, interim trajecten, werving & selectie, payrollen en het bemiddelen van ZZP’ers. Onze toegevoegde waarde is ons netwerk en de kennis van de vakgebieden waarin wij onze diensten verlenen. Ons streven is een duurzame relatie waarin wij transparante en klantgerichte oplossingen bieden.

 

Werkwijze

PD professionals heeft als missie een aantoonbare toegevoegde waarde leveren bij de bemiddeling van medewerkers en het invullen van vacatures. Dit doen wij door een gedegen kennismaking om te zetten in duurzame relaties. Het nagaan van referenties een goede intake waarbij afspraken SMART gemaakt worden is hierbij een basisingrediënt. Wij gaan verder in een stuk loopbaanbegeleiding, projectmanagement en het aanbieden van vaste contracten.

 

PD professionals

PD professionals is gespecialiseerd in de sectoren; commercie en kantoor bij technisch gedreven organisaties. Voor meer informatie over PD professionals verwijzen wij u graag naar de website.

 

Kantoor

PD professionals B.V.   tel. 072 – 527 90 77