Detacheren technisch specialisten

Bij een detachering gaan wij een arbeidscontract aan met de werknemer voor bepaalde- of onbepaalde tijd. Dit betekend meer zekerheid voor de medewerker en reguliere werkgeversverplichtingen voor PD personeel.

Afhankelijk van de afspraken die gemaakt worden met de opdrachtgever en de werknemer betekend dit dat we een projectcontract, contract voor bepaalde tijd of een contract voor onbepaalde tijd samen aangaan.

 

 

 

Voor de opdrachtgever betekend dit dat de risico’s die er zijn bij het aannemen van personeel voor een groot gedeelte verlegd wordt naar PD personeel en voor de werknemer alle voordelen van een arbeidscontract. Medewerkers (technisch specialisten op HBO niveau) die ingezet worden via PD personeel hebben bij voorkeur de nodige ervaring opgedaan in hun vakgebied en zijn dus met een relatief korte inwerkperiode volledig inzetbaar.

 

Dus de voordelen voor een werkgever om met een detacheringsbureau samen te werken zijn: minder risico (aanzegtermijn, opzegtermijn, transitievergoeding, eigen risicodrager etc. etc.), snellere inzetbaarheid, flexibiliteit en na een van te voren afgesproken periode de mogelijkheid om de gedetacheerde technisch specialist zonder bijkomende kosten over te nemen.

 

De voordelen voor een werknemer om met een detacheringsbureau samen te werken zijn: De mogelijkheid op meerdere projecten in hetzelfde vakgebied ingezet te worden, een vast inkomen, pensioen opbouw, opleidingsmogelijkheden, carrière gericht werken en een vast aantal vakantiedagen per jaar.

 

Bent u geïnteresseerd in onze aanpak neem dan contact met ons op.