beweging hersenen

Beweging stimuleert de hersenen

We weten het allemaal, beweging is goed voor je. Onderzoek na onderzoek toont het aan. Beweeg je minimaal een half uur per dag dan gaat zowel je fysieke als mentale gezondheid er sterk op vooruit. Thuis lukt dat allemaal nog wel maar op het werk schiet het er bijna altijd bij in. Misschien dat we in de middagpauze een rondje lopen maar over het algemeen zitten we uren achter onze pc.

Verder lezen

droom carrière

Wat wilde jij later worden toen je klein was?

Brandweerman, politieagent, astronaut, prinses, dolfijnentrainer noem maar op. Vroeger wist je het wel, dat waren de mooiste beroepen. Later, toen je groter werd en op het voortgezet onderwijs toch iets van een keuze moest maken was het veel moeilijker. Wat wil ik eigenlijk? Bepaalt deze keuze mijn hele toekomst? Tjonge wat een belangrijke beslissing. Misschien heb je zelfs een beroepskeuze test gemaakt om je hierbij te helpen en er richting aan te geven. Je krijg wel de indruk dat het de belangrijkste keuze uit je leven is.

Verder lezen

Vakantie smartphone

Vakantie! Bereikbaar of onbereikbaar?

We gaan deze zomer massaal weer op vakantie. Binnenland of buitenland, avontuurlijk of lekker aan het zwembad. Grote kans dat je een smartphone, tablet of laptop mee hebt genomen. Waarom eigenlijk? Gaat je werk door tijdens de vakantie? Ben je bang om iets te missen? Elke dag een fotootje op Facebook plaatsen om te laten zien dat je het leuk hebt?

Verder lezen

Vacature acountmanager detacheren

Verschil uitzendbureau / detacheringsbureau

De overeenkomst tussen een uitzendbureau en een detacheringsbureau is dat ze beide bemiddelen op de arbeidsmarkt. De kwaliteit van bemiddeling kan in beide gevallen van hoog niveau zijn. Ook hoogopgeleide professionals kunnen via een uitzendbureau hun droombaan vinden. Echter in de praktijk zie je dat een uitzendbureau bemiddelt in korte arbeidsverhoudingen waar flexibiliteit het uitgangspunt is. Bij een detacheringsbureau kom je voor bepaalde of onbepaalde tijd in dienst en zal de relatie meer duurzaam zijn.

Verder lezen

vacature datacenter

Vacature Datacenter

Big data, steeds meer kengetallen, mobiele apps, internet of things, in de cloud werken etc. etc. Onze behoefte aan datacenters wordt steeds groter. Door onze geografische ligging, voldoende glasvezel in de grond en gunstige ondernemersklimaat is Nederland een aantrekkelijke locatie voor internationale organisaties om hier hun datacenter neer te zetten. Verder lezen