PD interim

Groei door afwisseling met zekerheid

Jij wilt verder met je carrière en de zekerheid van een vaste baan behouden, wij van PD Interim begrijpen dat.
Ben jij een technisch specialist in de installatietechniek op zowel elektrotechnisch als werktuigbouwkundig vlak, in de functie zoals modelleur, engineer, werkvoorbereider of calculator? En wil je werken op projectbasis aan uitdagende opdrachten? Dan hoor je thuis in ons PD Interim team. Persoonlijke groei door afwisseling met de zekerheid van een vaste aanstelling.

Werken in de installatietechniek

Installatietechniek kent diverse specialismen om in werkzaam te zijn. Het is een vakgebied waar het begint met het ontwerp, de bouw en het onderhoud van gebouw gebonden installaties en waar systemen centraal staan. Dit is veelal in de utiliteit dan wel in de renovatie van gebouwen. Hierbij wordt vaak een onderscheid gemaakt tussen E- en W-installaties. Gelukkig staat het klimaat steeds vaker centraal, waardoor het werken in de installatietechniek erg uitdagend is.  Door deze ontwikkelingen in de techniek is het vakgebied constant in ontwikkeling en jij dus ook.

Werken in de installatietechniek bij PD Interim in de Randstad

Naast een mooi Interim contract regelen wij ook uitdagende opdrachten in de randstad. Deze opdrachten sluiten aan op jouw ambities en zorgen dat jij je blijft ontwikkelen. Groei door afwisseling met zekerheid.