Onze mensen

Onze mensen zijn...

Enthousiast, vriendelijk, grappig, snel, bekwaam en zelfstandig. Dat zijn onze accountmanagers en recruiters. Bovendien zijn ze vakinhoudelijk ijzersterk. Ze hebben genoeg aan een blik op jouw cv om te weten wat je waard bent. De markt heeft geen geheimen meer voor ze. Onze accountmanagers stellen jou centraal. Ze vragen net zo lang door totdat ze weten wie je bent en op welke welkvloer jij het beste tot je recht komt. En als je eenmaal aan het werk bent vergeten ze je niet: ze bellen je regelmatig om te vragen hoe het gaat, komen langs op de werkvloer en drinken een drankje met je op onze kerstborrel. Welkom bij de PD familie.

Ons bedrijf groeit…

Omdat de economie ook weer flink aantrekt. Toch willen we niet alleen groter worden maar ook sterker. Mensen noemen ons vaak eigenzinnig. Dat vinden we een compliment. We zijn namelijk ook op zoek naar eigenzinnige mensen. Die komen meestal tot verrassende oplossingen. Zij maken technische detachering zo leuk.

Interne vacatures als accountmanager of recruiter

We werven niet alleen voor onze opdrachtgevers, we zijn zelf ook regelmatig op zoek naar nieuwe accountmanagers. Op dit moment zijn er vacatures voor accountmanager in Amersfoort, Alkmaar en Breda. Ook zijn er diverse vacatures voor consultant. Heb jij ambities in de technische detachering? Laat het ons snel weten.

Stage lopen in de technische detachering?

O ja: je kunt bij ons ook een stage scoren. Graag zelfs! Ben je op zoek naar zo’n plek of wil je afstuderen binnen de personeelsbemiddeling? Neem contact op met Martijn Bouwman. Dat mag per mail of telefonisch via 06 204 354 52 maar als je een originelere manier van contact leggen hebt bedacht, horen we het natuurlijk ook graag. Kun je meteen ons gevoel voor humor testen.